Kotivinkki

Katkarapulohi

0
0

Katkarapulohi

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 600 glohifilee
  • ½sitruunan mehu
  • 200 gkuorittuja katkarapuja
  • 1 pienisipuli
  • 1 dlvähälaktoosista smetanaa
  • tuoretta tilliä
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nypi lohesta ruotorivi pois.

2. Leikkaa loheen viillot, mausta lohi sitruunamehulla ja laita se uuniin noin kymmeneksi minuutiksi.

3. Hienonna sipuli ja tilli. Sekoita sipuli, tilli, katkaravut, suola ja pippuri tahnaksi.

4. Levitä tahna lohen pinnalle ja jatka kypsentämistä vielä noin viisi minuuttia.

Vinkki!

Osta: sipuli, sitruuna, tilliä, lohta, katkarapuja, smetanaa

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä