Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Katkarapulohi

14.5.2010
Reseptin ainekset
600 g
lohifilee
½
sitruunan mehu
200 g
kuorittuja katkarapuja
1 pieni
sipuli
1 dl
vähälaktoosista smetanaa
tuoretta tilliä
suolaa
pippuria

Katkarapulohi – ohje:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nypi lohesta ruotorivi pois.
  2. Leikkaa loheen viillot, mausta lohi sitruunamehulla ja laita se uuniin noin kymmeneksi minuutiksi.
  3. Hienonna sipuli ja tilli. Sekoita sipuli, tilli, katkaravut, suola ja pippuri tahnaksi.
  4. Levitä tahna lohen pinnalle ja jatka kypsentämistä vielä noin viisi minuuttia.

Vinkki!

Katso myös suosittu perinteinen uunilohiresepti, jossa kala mehevöitetään ranskankermalla ja sitruunalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt