


Katkarapulaksa
20 min
Arjen kätevä katkarapulaksa saa makua chilistä, inkivääristä ja kookoksesta. Sopan täyttävyyden takaavat nuudelit, pavut ja katkaravut.
Reseptin ainekset
2 annosta
200 g
katkarapuja (pakaste)
1 kpl
tuoretta chiliä
1 kpl
paprikaa (punaista)
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
4 dl
kalalientä
4 dl
kookosmaitoa
1 rkl
currytahnaa
100 g
nuudeleita
100 g
vihreitä papuja
1 rkl
limettimehua
Valmista katkarapulaksa näin:
Sulata ravut siivilässä. Huuhtele ja halkaise chili ja paprika. Poista niistä siemenet ja valkoiset kalvot. Hienonna paprika, chili ja valkosipuli.
Kuumenna kalaliemi ja kookosmaito kattilassa. Lisää chili, paprika, valkosipuli, inkivääri ja currytahna. Keitä 5 min.
Murenna keittoon nuudelit ja pavut. Keitä muutama minuutti, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Lisää ravut ja limetti. Kuumenna, mutta älä keitä katkarapulaksaa, jotta ravut eivät sitkisty.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat