Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Katkarapulaksa

20 min

Arjen kätevä katkarapulaksa saa makua chilistä, inkivääristä ja kookoksesta. Sopan täyttävyyden takaavat nuudelit, pavut ja katkaravut.

4.4.2016
Reseptin ainekset
2 annosta
200 g
katkarapuja (pakaste)
1 kpl
tuoretta chiliä
1 kpl
paprikaa (punaista)
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
4 dl
kalalientä
4 dl
kookosmaitoa
1 rkl
currytahnaa
100 g
nuudeleita
100 g
vihreitä papuja
1 rkl
limettimehua

Valmista katkarapulaksa näin:

Sulata ravut siivilässä. Huuhtele ja halkaise chili ja paprika. Poista niistä siemenet ja valkoiset kalvot. Hienonna paprika, chili ja valkosipuli.

Kuumenna kalaliemi ja kookosmaito kattilassa. Lisää chili, paprika, valkosipuli, inkivääri ja currytahna. Keitä 5 min. 

Murenna keittoon nuudelit ja pavut. Keitä muutama minuutti, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Lisää ravut ja limetti. Kuumenna, mutta älä keitä katkarapulaksaa, jotta ravut eivät sitkisty.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt