Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasvisgratiini – mehevä ja iki-ihana herkku valmistuu nopsasti kesäkasviksista!

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Kasvisgratiini on kuin kesäkeiton mehevämpi muoto! Lado makua täynnä olevat kasvikset ja muut ainekset valurautapannulle, ja paista uunissa tai grillissä. Helppo kasvisruoka valmistuu puolessa tunnissa.

22.7.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
Kasvisgratiini
500 g
varhaisperunoita
200 g
kesäporkkanoita
1 (500 g)
kukkakaali
2 rkl
voita
4 dl
ruokakermaa (15 %))
4 tl
kasvisliemijauhetta tai 1 kasvisliemikuutio
2 dl
herneitä
2 dl
kesäsipulia tai kevätsipulia hienonnettuna
150 g
mozzarellajuustoraastetta (lehtipersiljaa)

Kasvisgratiini – ohje:

  1. Pese perunat ja paloittele ne muutamana osaan.
  2. Huuhtele ja paloittele porkkanat ja kukkakaali. Kuullota kasviksia voissa valurautapannulla noin 5 minuuttia.
  3. Lisää ruokakerma ja kasvisliemijauhe. Lisää pinnalle herneet ja hienonnettu kesäsipuli. Levitä päälle mozzarellaraaste.
  4. Paista kasvisgratiinia 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit paistaa kasvisgratiinin myös grillissä. Viimeistele halutessasi mustapippurilla ja lehtipersiljalla.

Vinkki!

Käytä kasvisgratiinin valmistukseen uuninkestävää, täysvalurautaista pannua. Voit paistaa kasvikset myös tavallisella pannulla ja gratinoida ruoan uunivuoassa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt