


Raikasta ja mausteista
Lempeä kasvis-kalacurry valmistuu rivakasti pakastekalasta
25 min
Kasvis-kalacurry on nopea valmistaa. Liemen maustavat vihreä currytahna, kookos, valkosipuli ja lime. Lisää varsiparsakaali curryyn viimeisenä ja kypsennä vain tovi, jotta sen maku pysyy mukavan tuoreena.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 pss (á 150 g)
varsiparsakaalia
4
kevätsipulinvartta
2
valkosipulinkynttä
1 rs (200 g)
kirsikkatomaatteja
2 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
vihreää currytahnaa
2 tlk (á 250 ml)
kookoskermaa
2 dl
vettä
1 pkt (300 g, pakaste)
kalakuutioita
1 rku
korianteria
1
lime
Lisäksi
4
annosta keitettyä riisiä
Kasvis-kalacurry – ohje:
- Pilko varsiparsakaalit haarukkapaloiksi. Hienonna kevätsipulit ja valkosipulit. Halkaise tomaatit.
- Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla. Kuullota valkosipulia ja kevätsipuleita hetki. Lisää currytahna ja kookoskerma. Sekoita joukkoon vesi ja kohmeiset kalakuutiot. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.
- Lisää varsiparsakaalit ja tomaatit, keitä vielä 5 minuuttia. Hienonna curryn joukkoon korianteria ja purista mauksi yhden limen mehu.
- Tarjoile curry riisin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat