Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Raikasta ja mausteista

Lempeä kasvis-kalacurry valmistuu rivakasti pakastekalasta

25 min

Kasvis-kalacurry on nopea valmistaa. Liemen maustavat vihreä currytahna, kookos, valkosipuli ja lime. Lisää varsiparsakaali curryyn viimeisenä ja kypsennä vain tovi, jotta sen maku pysyy mukavan tuoreena.

19.8.2025

Reseptin ainekset
4 annosta
2 pss (á 150 g)
varsiparsakaalia
4
kevätsipulinvartta
2
valkosipulinkynttä
1 rs (200 g)
kirsikkatomaatteja
2 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
vihreää currytahnaa
2 tlk (á 250 ml)
kookoskermaa
2 dl
vettä
1 pkt (300 g, pakaste)
kalakuutioita
1 rku
korianteria
1
lime
Lisäksi
4
annosta keitettyä riisiä

Kasvis-kalacurry – ohje:

  1. Pilko varsiparsakaalit haarukkapaloiksi. Hienonna kevätsipulit ja valkosipulit. Halkaise tomaatit.
  2. Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla. Kuullota valkosipulia ja kevätsipuleita hetki. Lisää currytahna ja kookoskerma. Sekoita joukkoon vesi ja kohmeiset kalakuutiot. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.
  3. Lisää varsiparsakaalit ja tomaatit, keitä vielä 5 minuuttia. Hienonna curryn joukkoon korianteria ja purista mauksi yhden limen mehu.
  4. Tarjoile curry riisin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt