Maku

Karpalokiisseli – raikas retrojälkkäri

15 min
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3.5
1

Karpalokiisseli on monelle ikäpolvelle tuttu jälkiruoka. Ripaus suolaa tekee mausta täyteläisemmän. Tarjoa kiisseli kauniista laseista, höystä halutessasi likööritilkalla, kermavaahdolla sekä tuoreella rosmariinilla.
Tulosta
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (4 annosta)

  • noin 5 dlkarpaloita
  • 8 dlvettä
  • 1 1/2–2 dlsokeria
  • 1/4 tlsormisuolaa
  • 4 rklperunajauhoja (yhdistetään 1 desilitraan vettä)
  • 2 rklkarpalolikööriä (halutessasi)

Joukkoon

  • 1/2 dljäisiä karpaloita

Pinnalle

  • 1 rklsokeria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN10 min
MITÄ PIDIT?
3.5