Laita uuni lämpenemään 190 asteeseen ja levitä leivinpaperi pellille.
Sekoita kulhossa jauhot, ruokasooda ja suola.
Vatkaa toisessa kulhossa voi ja kaikki sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmuna vaahtoon ja sekoita hyvin.
Vatkaa vähitellen kuivat aineet vaahtoon. Vältä liiallista vatkaamista.
Rouhi valkosuklaa veitsellä pienemmäksi. Kääntele suklaarouhe ja karpalot nuolijalla taikinaan.
Pyörittele taikinasta pieniä palloja pellille ja litistä niitä hieman. Asettele keksit pellille väljästi, sillä ne leviävät uunissa. Paista 9–11 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes keksit saavat kauniin kullanruskean sävyn.
Nosta valmiit keksit jäähtymään ritilälle tai lautaselle.
Vinkki!
Koristele keksit dippaamalla puolet keksistä sulatettuun valkosuklaaseen.