Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Karpalo-ginisilakat – kypsytä kalat gin tonic -klassikkodrinkin makumaailmassa

12 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 12 h 0 min

Karpalo-ginisilakat kylpevät aromikkaassa ginin, karpaloiden ja rosmariinin maustamassa liemessä. Silakkafileet voit upottaa liemeen myös ilman rullausta.

9.12.2020
Reseptin ainekset
15 annosta
500 g
silakoita
Kypsytysliemi
2 dl
vettä
½ dl
väkiviinaetikkaa
½ rkl
merisuolaa
Giniliemi
2 ½ dl
vettä
1 dl
rypsiöljyä
½ dl
giniä
2 rkl
sokeria
2 tl
suolaa
1 tl
väkiviinaetikkaa
5
katajanmarjaa
Purkkiin lisäksi
½–1 dl
karpaloita (pakaste)
2–3
rosmariinin oksaa

Karpalo-ginisilakat – ohje:

  1. Puolita silakkafileet saksilla pituussuunnassa. Poista selkäevät.
  2. Sekoita kypsytysliemen ainekset ja nosta fileet siihen. Anna fileiden kypsyä liemessä jääkaapissa vähintään kuusi tuntia.
  3. Siivilöi etikkaliemi pois ja valuta silakkafileet hyvin.
  4. Sekoita giniliemen aineet. Lado silakat purkkiin. Voit rullata ne halutessasi niin, että jokaisen rullan sisään tulee karpalo.
  5. Lisää purkkiin pari rosmariinin oksaa ja loput karpalot. Kaada liemi päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 6 tuntia ennen nauttimista. Karpalo-ginisilakat säilyvät jääkaapissa noin viikon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt