Maku

Kantarellipiiraat – lempeissä annospiiraissa maistuvat fenkoli, sienet ja juusto

1 h
KA
0
0

Kantarellipiiraat ovat takuuvarma iltapalaherkku! Kun jokaiselle on oma piirakka, ei tule kinaa eri kokoisista paloista. Päälle asetellut sienet koristavat kantarellipiiraat kauniisti.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (6)

Pohja

  • 1 pktruis-perunapiirakkataikinaa (400 g, pakaste)

Täyte

  • 1 l kantarelleja
  • 1 iso fenkoli
  • 2 rklvoita
  • 1 prksmetanaa (rasvaa 20 % tai ranskankermaa)
  • 2 munaa
  • 2 dlvoimakasta juustoa raastettuna (esim. Old Amsterdam)
  • 3 rkltuoretta salviaa
  • 1 tlsuolaa
  • ¼ tlmuskottipähkinää

Vuokaan

  • 1 rklvoita

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
0