Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kanelinen omenakiisseli

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Kanelilla maustettu omenakiisseli on herkkua kermavaahdon kanssa. Omenan lohkot lisätään kiisseliin vasta lopuksi, jolloin ne jäävät mukavan rapsakoiksi.

Reseptin ainekset
6 annosta
1 l
omenamehua
1 tl
kanelia
1/2 dl
sokeria
4 rkl
perunajauhoja
3
omenaa (pientä)

Omenakiisseli – ohje:

  1. Mittaa omenamehusta 1 dl pieneen kulhoon ja kaada loput mehusta kattilaan.
  2. Lisää joukkoon kaneli ja sokeri. Kiehauta.
  3. Lisää perunajauhot 1 dl omenamehua ja kaada seos kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
  4. Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä keitä.
  5. Poista omenista siemenkota ja viipaloi ne ohuiksi lohkoiksi ja lisää kiisselin joukkoon.
  6. Anna omenakiisselin jäähtyä ja nauti kermavaahdon kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt