


Kanelinen omenakiisseli
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Kanelilla maustettu omenakiisseli on herkkua kermavaahdon kanssa. Omenan lohkot lisätään kiisseliin vasta lopuksi, jolloin ne jäävät mukavan rapsakoiksi.
Reseptin ainekset
6 annosta
1 l
omenamehua
1 tl
kanelia
1/2 dl
sokeria
4 rkl
perunajauhoja
3
omenaa (pientä)
Omenakiisseli – ohje:
- Mittaa omenamehusta 1 dl pieneen kulhoon ja kaada loput mehusta kattilaan.
- Lisää joukkoon kaneli ja sokeri. Kiehauta.
- Lisää perunajauhot 1 dl omenamehua ja kaada seos kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
- Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä keitä.
- Poista omenista siemenkota ja viipaloi ne ohuiksi lohkoiksi ja lisää kiisselin joukkoon.
- Anna omenakiisselin jäähtyä ja nauti kermavaahdon kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat