


Kana-tortillalasagne
50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
Helppo lasagne kasataan broileritäytteestä, sinihomejuustosta ja tortillalevyistä. Jos sinulla ei ole pyöreää vuokaa, puolita tortillat ja kokoa lasagne suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
Reseptin ainekset
6 annosta
6
isoa tortillaa (esim. Santa Maria Tortilla Original Large)
Täyte
1
iso sipuli
2 rkl
voita
2 ps
baby-pinaattia
400 g
broilerin jauhelihaa
1 1/2 tl
juustokuminaa
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 dl
ruokakermaa
250 g
ricottajuustoa
1 dl
persiljaa
150 g
maissia (purkissa)
Lisäksi
150 g
sinihomejuustomurua (Aura)
Kana-tortillalasagne – ohje:
- Kuori ja silppua sipulit.
- Kuumenna pannulla voita ja lisää sipulit, pinaatti ja jauheliha. Paista kypsäksi. Mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.
- Kaada sekaan ruokakerma ja ricotta, anna kiehahtaa.
- Nosta kastike levyltä. Lisää hienonnettu persilja ja valutettu maissi täytteeseen.
- Lado reilun kokoiseen pyöreään uunivuokaan kerroksittain kastiketta, tortilloja ja sinihomejuustoa.
- Ripottele pinnalle loppu juusto.
- Paista lasagnea 225 asteessa uunin alaosassa 15–20 minuuttia, kunnes pinnan juusto on hieman ruskistunut.
- Tarjoa kana-tortillalasagne raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki!
Ota talteen myös mehevä perinteisen lasagnen resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat