Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kana-nuudelisalaatti kietoo yhteen suolaisen, makean, tulisen ja rapean – maun viimeistelee kastike, joka saa veden herahtamaan kielelle

30 min

Kana-nuudelisalaattissa broilerin ja nuudelien kavereina maistuvat muun muassa porkkana, korianteri ja suolapähkinät. Maukas kastike imeytyy mietoihin nuudeleihin herkullisesti. Nappaa resepti!

22.1.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
maustamattomia broilerinfileitä
2 rkl
rypsiöljyä
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
200 g
vermisellinuudeleita
2
porkkanaa
1
pieni kurkku
4
kevätsipulia
1 rku
korianteria
1
mieto punainen chili
1 dl
suolapähkinöitä
Kastike
1
valkosipulinkynsi
½ rkl
inkivääriä raastettuna
3 rkl
kalakastiketta
3 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
seesamiöljyä
3 rkl
limemehua
3 rkl
juoksevaa hunajaa

Kana-nuudelisalaatti valmistuu näin:

  1. Paista broilerit molemmin puolin kypsiksi pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
  2. Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
  3. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele nuudelit. Laita nuudelit kulhoon. Leikkaa saksilla hieman lyhyemmiksi, jotta salaattia on helpompi syödä. Kaada joukkoon kastike.
  4. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Halkaise kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi kevätsipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja kanta ja hienonna chili. Sekoita kasvikset nuudeleiden joukkoon varovasti.
  5. Viimeistele kana-nuudelisalaatti pähkinöillä ja korianterilla.

Vinkki!

Broilerin sijaan salaattiin sopivat hyvin myös katkaravut.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt