


Kana-nuudelisalaatti kietoo yhteen suolaisen, makean, tulisen ja rapean – maun viimeistelee kastike, joka saa veden herahtamaan kielelle
30 min
Kana-nuudelisalaattissa broilerin ja nuudelien kavereina maistuvat muun muassa porkkana, korianteri ja suolapähkinät. Maukas kastike imeytyy mietoihin nuudeleihin herkullisesti. Nappaa resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
maustamattomia broilerinfileitä
2 rkl
rypsiöljyä
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
200 g
vermisellinuudeleita
2
porkkanaa
1
pieni kurkku
4
kevätsipulia
1 rku
korianteria
1
mieto punainen chili
1 dl
suolapähkinöitä
Kastike
1
valkosipulinkynsi
½ rkl
inkivääriä raastettuna
3 rkl
kalakastiketta
3 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
seesamiöljyä
3 rkl
limemehua
3 rkl
juoksevaa hunajaa
Kana-nuudelisalaatti valmistuu näin:
- Paista broilerit molemmin puolin kypsiksi pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
- Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
- Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele nuudelit. Laita nuudelit kulhoon. Leikkaa saksilla hieman lyhyemmiksi, jotta salaattia on helpompi syödä. Kaada joukkoon kastike.
- Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Halkaise kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi kevätsipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja kanta ja hienonna chili. Sekoita kasvikset nuudeleiden joukkoon varovasti.
- Viimeistele kana-nuudelisalaatti pähkinöillä ja korianterilla.
Vinkki!
Broilerin sijaan salaattiin sopivat hyvin myös katkaravut.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat