Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

¡Exquisito taquitos! Pyöräytä tortillaletut tötterölle ja täytä ne pizzakalalla & aasialaisilla maulla

40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min

Kalatahnalla täytetyt, rullalle käärityt taquitos-tortillatötteröt ovat mitä mainioin napostelueväs dippien kera.

28.5.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
2 pkt
minivehnätortillaa (Santa Maria) ((à 200 g/8 kpl))
noin 2 dl
salsadippiä
1
lime
½ rku
korianteria
Täyte
2 prk
pizzakalaa rypsiöljyssä (Pirkka Parhaat) tai muuta säilykekalaa ((à 150 g/115 g))
1 ps
cheddarjuustoraastetta ((150 g))
1
(luomu)lime
½ rku
korianteria hienonnettuna
½ tl
suolaa
½ tl
chilirouhetta tai -jauhetta
Dippi
noin 2 dl
guacamolea
1 prk
ranskankermaa ( (150 g))

Kalataquitos – ohje:

  1. Tee ensin täyte. Valuta kalasäilykkeet. Sekoita kalat ja juustoraaste (jätä neljäsosa raasteesta päälle ripotettavaksi). Raasta joukkoon pestyn limen kuori ja purista mehu. Lisää loput mausteet ja sekoita tasaiseksi.
  2. Levitä täytettä tortillan toiseen päähän ja käännä tortilla tiukalle rullalle. Aseta rulla saumapuoli alaspäin pellille leivinpaperin päälle. Tee loput rullat samoin. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia, kunnes rullat saavat hieman väriä.
  4. Sekoita dipin ainekset.
  5. Tarjoa rullat dipin, salsan, limelohkojen ja korianterin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt