


¡Exquisito taquitos! Pyöräytä tortillaletut tötterölle ja täytä ne pizzakalalla & aasialaisilla maulla
40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min
Kalatahnalla täytetyt, rullalle käärityt taquitos-tortillatötteröt ovat mitä mainioin napostelueväs dippien kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 pkt
minivehnätortillaa (Santa Maria) ((à 200 g/8 kpl))
noin 2 dl
salsadippiä
1
lime
½ rku
korianteria
Täyte
2 prk
pizzakalaa rypsiöljyssä (Pirkka Parhaat) tai muuta säilykekalaa ((à 150 g/115 g))
1 ps
cheddarjuustoraastetta ((150 g))
1
(luomu)lime
½ rku
korianteria hienonnettuna
½ tl
suolaa
½ tl
chilirouhetta tai -jauhetta
Dippi
noin 2 dl
guacamolea
1 prk
ranskankermaa ( (150 g))
Kalataquitos – ohje:
- Tee ensin täyte. Valuta kalasäilykkeet. Sekoita kalat ja juustoraaste (jätä neljäsosa raasteesta päälle ripotettavaksi). Raasta joukkoon pestyn limen kuori ja purista mehu. Lisää loput mausteet ja sekoita tasaiseksi.
- Levitä täytettä tortillan toiseen päähän ja käännä tortilla tiukalle rullalle. Aseta rulla saumapuoli alaspäin pellille leivinpaperin päälle. Tee loput rullat samoin. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista 200-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia, kunnes rullat saavat hieman väriä.
- Sekoita dipin ainekset.
- Tarjoa rullat dipin, salsan, limelohkojen ja korianterin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat