Kotivinkki

Kalakakku rieskakerroksilla ja savusiikatäytteellä – raikas vaihtoehto perinteiselle voileipäkakulle

20 min
0
0

Kalakakku tuo juhlapöytään mukavaa vaihtelua. Tämä voileipäkakun pikkuserkku kootaan rieskoista ja mehevöitetään savusiiasta ja ranskankermasta sekoitetulla täytteellä. Koko komeus koristellaan vehreillä versoilla ja retiisiviipaleilla.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (noin 10 annosta)

Kalakakku

  • 600 glämminsavusiikaa
  • 2 rklsinappi-kurkkurelissiä
  • 2 prkranskankermaa (à 200 g)
  • 1 rklruohosipulia hienonnettuna
  • 2 rklsitruunan mehua
  • (suolaa)
  • 6rullarieskaa (esim. Fazer)

Koristeeksi

  • 2 dlversoja (esim. rucolan)
  • 5retiisiä
  • sitruunan viipaleita
  • ruohosipulin varsia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0