Kotivinkki

Kaksikerroksinen omenajuustokakku karamellisoiduista ompuista ja pihlajanmarjoista

18 h 40 min
4.13
0

Syksyn ihanin kakku on tässä! Paistettu omenajuustokakku, jossa karamellisoidut omenat ja pihlajanmarjat leivotaan kahteen kerrokseen. Kekseistä ja pähkinöistä tehdystä pohjasta tulee juuri sopivan makea ja rapea.
Tulosta
Kuvat Arto Vuohelainen

Ainekset (10–12 annosta)

Omenajuustokakun pohja

  • 100 gvoita
  • 200 gdigestivekeksejä
  • 1 dlsaksanpähkinöitä
  • 1 tlsuolaa

Omenajuustokakun täyte

  • 1 rklvettä
  • 1 dlpihlajanmarjoja
  • 50 gvoita
  • 1 ½ dlfariinisokeria
  • 5omenaa
  • 1 rklkanelia
  • 500 gmascarponea
  • 200 gvaniljanmakuista tuorejuustoa
  • 3kananmunaa
  • 1 dlsokeria
  • ½ tlsuolaa

Päälle

  • ½sitruunan mehu
  • 4pientä puutarhaomenaa
  • 3–4 rklkeitettyjä pihlajanmarjoja
  • ½ dlsaksanpähkinöitä
  • ½ dlfariinisokeria
  • 2 tlkanelia

Tee näin

18 h 40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN18 h
MITÄ PIDIT?
4.13