


Kahden aineksen juustokeksit – tarjoa superhelpot ihmekeksit keiton kanssa tai rouskuttele sellaisenaan!
13 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 8 min
Kahden aineksen juustokeksit ovat maukas tarjoiltava keiton kylkeen. Voi tosin olla, että napostelet helpot herkkupalat suoraan pelliltä, niin hyviä ne ovat!
Reseptin ainekset
16 kpl
1 ps (150 g)
cheddarjuustoraastetta
½ dl
pekaanipähkinöitä (tai 2–3 rkl yrttejä kuten timjamia tai rosmariinia)
Kahden aineksen juustokeksit – ohje:
- Laita noin 1 rkl juustoraastetta kekoina leivinpaperin päälle pellille. Jätä isot välit, koska lastut leviävät uunissa reilusti juuston sulaessa.
- Rouhi pähkinät. Ripottele rouhetta hieman juustokekojen päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia, kunnes keksit alkavat ruskistua hieman reunoilta.
- Anna keksien jäähtyä. Jäähtyessään ne kovettuvat ja rapeutuvat.
- Tarjoa juustokeksit keiton lisukkeena ja koristeena tai pikkusyötävänä esimerkiksi hedelmien kera. Kokeile keksien kanssa esimerkiksi ihanaa cheddar-kurpitsakeittoa!
Vinkki!
Voit käyttää juustokekseihin myös muita aromikkaita kovia juustoja kuten parmesaani- tai emmentaljuustoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat