Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaalipata on helppoa ja edullista kotiruokaa parhaimmillaan! Tästä tulee luottoreseptisi

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Kaalipata muhii meheväksi kuin itsestään padassa hellalla. Perinteinen versio valmistuu jauhelihasta, kasvisversioon voit käyttää vegejauhelihaa tai sieniä. Nappaa helppo resepti!

13.9.2022
Reseptin ainekset
6 annosta
Kaalipata
1 kg
valko- tai suippokaalia
3
porkkanaa
1–2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä tai voita
400 g
jauhelihaa
5 dl
vettä
½ dl
puuroriisiä tai rikottuja ohrasuurimoita
2 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
½ dl
siirappia
3 rkl
meiramia hienonnettuna (tai 3 tl kuivattua)
1 rkl
timjamia hienonnettuna (tai 1 tl kuivattua)
Tarjoiluun
2 dl
puolukkasurvosta tai -hilloa

Kaalipata – ohje:

  1. Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi porkkanat tai raasta karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valosipulinkynnet.
  2. Kuumenna rasva isossa padassa. Lisää sipulit ja kuullota hetken. Lisää jauheliha ja ruskista se.
  3. Lisää kasvikset, vesi, riisi tai suurimot ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
  4. Tarjoa kaalipata puolukkasurvoksen tai -hillon kanssa.

Vinkki!

Saat kaalipadasta kasvisversion, kun korvaat jauhelihan vegejauhelihalla tai sienillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt