Suikaloi kaali ja hienonna kevätsipulit. Halkaise chili ja poista siemenet. Silppua chili. Kuumenna öljyä pannulla ja kuullota siinä kaalia, sipulia, chiliä, inkivääriä, seesaminsiemeniä ja kurkumaa. Lisää etikka ja soija ja kiehauta.
Vatkaa jauhot, vesi, munat ja suola hyvin tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon vihannessekoitus.
Kuumenna öljyä pannulla. Jaa taikina neljään osaan ja paista pihvejä noin 6 minuuttia keskilämmöllä. Kun paistopinta on kauniin ruskea, käännä pihvit ja paista toiselta puolelta vielä 6 minuuttia.
Paahda sämpylät. Kokoa burgerien väliin kaalipihvit, lehtikaalit, viipaloidut avokadot, tomaatit ja sipulit. Mausta maun mukaan majoneesilla ja chilikastikkeella.
Kaalipihvit voi hyvin valmistaa myös gluteenittomista jauhoista. Muista tällöin myös gluteenittomat sämpylät.