Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaali-makaronilaatikko

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Pidätkö kaali- ja makaronilaatikosta? Yhdistämällä nämä kaksi ruokaa syntyy herkullinen kokonaisuus, joka on parasta puolukkahillon kanssa.

27.9.2017
Reseptin ainekset
6 annosta
3 dl
tummaa makaronia
500 g
valkokaalia
1
sipuli
2 rkl
rypsiöljyä
400 g
sika-nautajauhelihaa
1 ½–2 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
1
kananmuna
4 dl
ruokakermaa
¼–½ dl
siirappia
100 g
juustoraastetta

Kaali-makaronilaatikko – ohje:

  1. Keitä makaronit pussin ohjeen mukaan.
  2. Suikaloi kaali ja sipuli. Kuullota paistinpannulla rypsiöljyssä, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä pintaan. 
  3. Paista nauta-sikajauheliha. Yhdistä kaikki ainekset isossa kulhossa tai kattilassa ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. 
  4. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää ruokakerma sekä siirappi. Kaada seos uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
  5. Paista kaali-makaronilaatikkoa 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Vinkki!

Katso myös perinteisen, lempeänmakuisen makaronilaatikon resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt