Maku

Juustot ja viikunahilloke

30 min
5
0

Juustot ja viikunahilloke

GL
KA
MU
0
5
Teksti Jonna Dammert-Saikku, Marius Saikku
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 150 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Peltolan Blue)
  • 150 gkermajuustoa (Kyyttö-Armas)

Hilloke

  • 100 gkuivattuja viikunoita
  • 1/2 dlportviiniä
  • 2 rklvettä

Lisäksi

  • 1 dlhasselpähkinöitä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min

Ota juustot huoneenlämpöön pari tuntia ennen tarjoilua.

Paloittele viikunat kattilaan. Kaada viini ja vesi joukkoon. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.

Tarjoa viikunahilloketta jäähtyneenä juustojen kera. Koristele juustoannokset pähkinöillä.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä