Maku

Juustot ja viikunahilloke

30 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
GL
KA
MU
5
0


Ainekset (6 annosta)

  • 150 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Peltolan Blue)
  • 150 gkermajuustoa (Kyyttö-Armas)

Hilloke

  • 100 gkuivattuja viikunoita
  • 1/2 dlportviiniä
  • 2 rklvettä

Lisäksi

  • 1 dlhasselpähkinöitä
Tulosta

Ota juustot huoneenlämpöön pari tuntia ennen tarjoilua.

Paloittele viikunat kattilaan. Kaada viini ja vesi joukkoon. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.

Tarjoa viikunahilloketta jäähtyneenä juustojen kera. Koristele juustoannokset pähkinöillä.

MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »