Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juustot ja viikunahilloke

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
6 annosta
150 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Peltolan Blue)
150 g
kermajuustoa (Kyyttö-Armas)
Hilloke
100 g
kuivattuja viikunoita
1/2 dl
portviiniä
2 rkl
vettä
Lisäksi
1 dl
hasselpähkinöitä

Ota juustot huoneenlämpöön pari tuntia ennen tarjoilua.

Paloittele viikunat kattilaan. Kaada viini ja vesi joukkoon. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.

Tarjoa viikunahilloketta jäähtyneenä juustojen kera. Koristele juustoannokset pähkinöillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt