


Juustot ja viikunahilloke
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
6 annosta
150 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Peltolan Blue)
150 g
kermajuustoa (Kyyttö-Armas)
Hilloke
100 g
kuivattuja viikunoita
1/2 dl
portviiniä
2 rkl
vettä
Lisäksi
1 dl
hasselpähkinöitä
Ota juustot huoneenlämpöön pari tuntia ennen tarjoilua.
Paloittele viikunat kattilaan. Kaada viini ja vesi joukkoon. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.
Tarjoa viikunahilloketta jäähtyneenä juustojen kera. Koristele juustoannokset pähkinöillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat