Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juustokakku vadelmilla

5 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 4 h 30 min

Näyttävä, mutta superhelppo juustokakku vadelmilla hurmaa vieraat takuuvarmasti! Rapea muropohja kuorrutetaan raikkailla vadelmilla ja mehevällä tuorejuustokerroksella.

Reseptin ainekset
15 annosta
400 g
murotaikinaa (pakaste) (Myllyn Paras kauramurotaikina)
Kostutus
1 dl
marjatäysmehua (vadelma)
1/2 dl
marjalikööriä (vadelma)
Täyte
4 dl
vadelmia (tuoreita)
6 kpl
liivatelehteä
2 rkl
vettä
1 rkl
sitruunamehua
400 g
tuorejuustoa
2 dl
kuohukermaa
1/2 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
Koristeeksi
2 dl
vadelmia (tuoreita)
20 g
tuoretta minttua

Raikkaan juustokakun pinnalla ja täytteenä on ihania, tuoreita vadelmia.

Painele sulanut taikina irtoreunaisen torttuvuoan (Ø 25–28 cm) pohjalle.

Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 10–15 minuuttia. Varo paistamasta liikaa. Anna jäähtyä.

Kostuta jäähtynyt muropohja. Levitä sille vadelmat.

Liota liivatteita runsaassa kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatteet. Lisää sitruunamehu ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Sekoita liivateliemi tuorejuustoon.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja sekoita varovasti tuorejuustoseokseen. Kaada täyte torttupohjalle marjojen päälle ja tasoita pinta. Anna hyytyä jääkaapissa 4 tuntia tai yön yli.

Irrota juustokakku tarjoiluvadille ja koristele ennen tarjoilua tuoreilla marjoilla ja lehdillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt