
Kuumenna uuni 150 asteeseen.
Sulata pohjan voi ja lisää siihen mysli. Sekoita tasaiseksi. Painele seos lusikalla leivinpaperilla vuorattuun ja reunoilta voideltuun irtopohjavuokaan (Ø 20–22 cm).
Kuori ja soseuta persimonit. Lisää hunaja. Notkista tuorejuusto ja ricotta ja lisää persimonisoseeseen. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää täytteeseen. Sekoita joukkoon myös jauhot ja mausteet.
Kaada persimonijuustokakun täyte pohjan päälle vuokaan.
Paista persimonijuustokakkua noin 1 t 15 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä seuraavaan päivään.
Soseuta puolikas persimoni ja leikkaa toinen puoli ohuiksi viipaleiksi. Levitä sose persimonijuustokakun päälle ja asettele persimoniviipaleet lopuksi soseen pinnalle.
Viimeistele persimonijuustokakku kaneliripauksella.