Juustokakku ilman liivatetta

3.9
1

Juustokakku ilman liivatetta

Uskomatonta kyllä, juustokakku ei välttämättä tarvitse hyydykeaineita pysyäkseen kasassa.
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 palaa)

Pohja

  • 125 gdigestivekeksejä
  • 75 gvoita

Täyte

  • 300 gtuorejuustoa
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 dltomusokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 2,5 dlkuohukermaa

Päälle

  • 0,5 lmansikoita

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Murskaa keksit, sulata voi, sekoita keskenään. Painele 20–25-senttisen vuoan pohjalle, laita kylmään odottamaan.
Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi.
Sekoita keskenään tuorejuusto, sokerit ja sitruunan mehu. Kääntele kermavaahto tuorejuustoseokseen tarkasti mutta varovaisesti.
Kun seos on tasaista, kaada se vuokaan. Anna kovettua jääkaapissa mielellään yön yli, koristele ennen tarjoamista tuoreilla marjoilla.

Vinkki!

Suosittelen tuplaamaan määrät heti alkuunsa, jos syöjiä on enemmän kuin muutama!
MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä