Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juusto-kinkkusarvet

1 h 15 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 45 min
4.6.2006
Reseptin ainekset
16 kpl
5 dl
kevytmaitoa
25 g
hiivaa
1/2 rkl
suolaa
75 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
50 g
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
5 dl
vehnäjauhoja
5 dl
kaurajauhoja
Täyte
75 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
50 g
savustettua siankylkeä
Voiteluun
1 kpl
munaa
Pinnalle
1/2 dl
unikonsiemeniä

Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää suola, juustoraaste ja juokseva margariini. Vatkaa vehnäjauhot taikinaan ja alusta taikina pehmeäksi lopuilla jauhoilla.

Jaa taikina kahteen palaan ja kauli ne jauhotetulla alustalla pyöreiksi levyiksi. Jaa taikinalevyt kahdeksaksi kolmioksi ja täytä juustoraasteella ja kinkkusuikaleilla. Kääri kolmiot sarviksi ja kohota liinan alla kaksinkertaisiksi.

Voitele juusto-kinkkusarvet munalla, ripottele pintaan unikonsiemeniä ja paista 225 asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt