Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juureslaatikko – vuohenjuustolla terästetty lisuke haastaa tutut laatikot maussa ja helppoudessa

1 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 30 min

Vuohenjuustoisen juureslaatikon kaikki raaka-aineet sekoitetaan nopsasti vuoassa ja pinnalle ripotellaan manteleita, ja sitten joulun helpoin lisuke onkin valmis uuniin. Kokeile, sillä et voi olla ihastumatta!

20.12.2019
Reseptin ainekset
8 annosta
2
kananmunaa
1 kg
juuressosetta
1 pkt (150 g)
pehmeää vuohenjuustoa (Chavroux)
1½ dl
kuohukermaa
1½ dl
mannasuurimoita
1 rkl
vaahterasiirappia
1 tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
¼ tl
kanelia
½ tl
juustokuminaa
Pinnalle
mantelia kokonaisena, rouheena tai lastuina

Juureslaatikko vuohenjuustolla – ohje:

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon kaikki aineet. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle manteleita.
  2. Paista 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.

Vinkki!

Osta sose valmiina tai tee itse. Soseeseen sopivat esimerkisi bataatti, porkkana, maa-artisokka, palsternakka ja juuriselleri.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt