Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Joulumysli

20 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 15 min

Joulumysli on tehty manteleista, pähkinöistä ja piparkakun mausteista. Syö aattoaamuna tai paketoi myslistä ihania joululahjoja ystäville!

3.11.2014
Reseptin ainekset
noin 1/2 litraa
Joulumysli
5 dl
erilaisia pähkinöitä ja mantelilastuja (esim. saksan-, pekaani- ja hasselpähkinöitä)
1 dl
kuivattuja aprikooseja
½ dl
hunajaa
2 rkl
haaleaa vettä
1 rkl
ruokaöljyä
1 tl
kanelia
1 tl
kardemummaa
½ tl
inkivääriä
⅓ tl
neilikkaa

Joulumysli – ohje:

  1. Rouhi pähkinät hieman pienemmiksi paloiksi. Pilko aprikoosit pieniksi paloiksi. Yhdistä pähkinät, mantelilastut ja aprikoosit.
  2. Sekoita hunaja, vesi, öljy ja mausteet. Kaada neste pähkinäseoksen joukkoon ja sekoita hyvin.
  3. Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Sekoita mysliseosta kerran paahtamisen keskivaiheilla.
  4. Anna myslin jäähtyä pellillä. Pussita tai purkita joulumysli jäähtyneenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt