Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jouluinen tuorepuuro

Sekoita tuorepuuron joukkoon appelsiinia, kuivattuja karpaloita ja pekaanipähkinöitä sekä ripaus lämpöisiä mausteita. Joulunajan tuorepuuro tekeytyy yön yli jääkaapissa ja odottaa siellä aamulla valmiina!

11.12.2016
Reseptin ainekset
2 annosta
3 dl
kaurahiutaleita
2 1/2 dl
maustamatonta jogurttia
1 1/2 dl
vettä
1 rkl
vaahterasiirappia
1 kpl
appelsiini (luomu)
1 rkl
kuivattuja karpaloita
1/2 dl
pekaanipähkinöitä
1/2 tl
kanelia

Jouluinen tuorepuuro – ohje:

  1. Sekoita kaikki ainekset isossa lasipurkissa.
  2. Nosta purkki jääkaappiin ja anna tekeytyä yön yli.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt