


Jouluinen tuorepuuro
Sekoita tuorepuuron joukkoon appelsiinia, kuivattuja karpaloita ja pekaanipähkinöitä sekä ripaus lämpöisiä mausteita. Joulunajan tuorepuuro tekeytyy yön yli jääkaapissa ja odottaa siellä aamulla valmiina!
Reseptin ainekset
2 annosta
3 dl
kaurahiutaleita
2 1/2 dl
maustamatonta jogurttia
1 1/2 dl
vettä
1 rkl
vaahterasiirappia
1 kpl
appelsiini (luomu)
1 rkl
kuivattuja karpaloita
1/2 dl
pekaanipähkinöitä
1/2 tl
kanelia
Jouluinen tuorepuuro – ohje:
- Sekoita kaikki ainekset isossa lasipurkissa.
- Nosta purkki jääkaappiin ja anna tekeytyä yön yli.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat