3,7(28)
Jouluinen itse tehty Daim
kasvis
munaton
20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen
Itse tehty daim saa jouluisen maun piparkakkumausteesta.
Reseptin ainekset 40 palaa
75 gvoita
80 gmantelijauhetta
1½ dlsokeria
½ dlsiirappia
½ tlpiparkakkumaustetta
200 gmaitosuklaata

Jouluinen itse tehty Daim – ohje:

  1. Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää mantelijauhe, sokeri, siirappi ja piparkakkumauste.
  2. Keitä aineksia koko ajan sekoittaen kymmenisen minuuttia, kunnes seos hieman tummuu.
  3. Kaada massa leivinpaperin päälle. Nosta toinen leivinpaperi seoksen päälle.
  4. Kaulitse massaa kahden leivinpaperin välissä ohueksi levyksi. Anna jäähtyä.
  5. Sulata maitosuklaa ja levitä levyn päälle, kuvioi pinta halutessasi lastalla. Anna jäähtyä ja kovettua huoneenlämmössä. Paloittele levy paloiksi.
1 kommentti