Maku

Jouluinen itse tehty Daim

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Itse tehty daim saa jouluisen maun piparkakkumausteesta.
3.8
1


Ainekset (40 palaa)

  • 75 gvoita
  • 80 gmantelijauhetta
  • 1½ dlsokeria
  • ½ dlsiirappia
  • ½ tlpiparkakkumaustetta
  • 200 gmaitosuklaata
Tulosta

Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää mantelijauhe, sokeri, siirappa ja piparkakkumauste. Keitä ainaksia koko ajan sekoittaen kymmenisen minuuttia, kunnes seos hieman tummuu. Kaada massa leivinpaperin päälle. Nosta toinen leivinpaperi seoksen päälle. Kaulitse massaa kahden leivinpaperin välissä ohueksi levyksi. Anna jäähtyä. Sulata maitosuklaa ja levitä levyn päälle, kuvioi pinta halutessasi lastalla. Anna jäähtyä ja kovettua huoneenlämmössä. Paloittele levy paloiksi.

1 kommentti