


Jouluinen itse tehty Daim
20 min
Itse tehty daim saa jouluisen maun piparkakkumausteesta.
Reseptin ainekset
40 palaa
75 g
voita
80 g
mantelijauhetta
1½ dl
sokeria
½ dl
siirappia
½ tl
piparkakkumaustetta
200 g
maitosuklaata
Jouluinen itse tehty Daim – ohje:
- Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää mantelijauhe, sokeri, siirappi ja piparkakkumauste.
- Keitä aineksia koko ajan sekoittaen kymmenisen minuuttia, kunnes seos hieman tummuu.
- Kaada massa leivinpaperin päälle. Nosta toinen leivinpaperi seoksen päälle.
- Kaulitse massaa kahden leivinpaperin välissä ohueksi levyksi. Anna jäähtyä.
- Sulata maitosuklaa ja levitä levyn päälle, kuvioi pinta halutessasi lastalla. Anna jäähtyä ja kovettua huoneenlämmössä. Paloittele levy paloiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat