Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jouluinen itse tehty Daim

20 min

Itse tehty daim saa jouluisen maun piparkakkumausteesta.

Reseptin ainekset
40 palaa
75 g
voita
80 g
mantelijauhetta
1½ dl
sokeria
½ dl
siirappia
½ tl
piparkakkumaustetta
200 g
maitosuklaata

Jouluinen itse tehty Daim – ohje:

  1. Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää mantelijauhe, sokeri, siirappi ja piparkakkumauste.
  2. Keitä aineksia koko ajan sekoittaen kymmenisen minuuttia, kunnes seos hieman tummuu.
  3. Kaada massa leivinpaperin päälle. Nosta toinen leivinpaperi seoksen päälle.
  4. Kaulitse massaa kahden leivinpaperin välissä ohueksi levyksi. Anna jäähtyä.
  5. Sulata maitosuklaa ja levitä levyn päälle, kuvioi pinta halutessasi lastalla. Anna jäähtyä ja kovettua huoneenlämmössä. Paloittele levy paloiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt