Maku

Jauheliha-nachopaistos

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Jauheliha-nachopaistos on maailman helpoin illanistujaisruoka. Riittää, kun osaat paistaa jauhelihan! Nachopaistoksesta riittää syötävää neljälle nälkäiselle.
GL
MU
3
0
Julkaistu: 11.4.2014


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 400 gjauhelihaa
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 1/2 tloreganoa
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlcayennenpippuria (tai tabascoa)
  • 285 gruskeita papuja (säilöttyjä kidneypapuja)
  • 139 gananasta (paloina)
  • 150 gmaissilastuja (karkeaksi murusteltuna)
  • 100 gjuustoa (raastettuna, esim cheddar)
Tulosta

Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.

Kuori ja silppua sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista se kauniin väriseksi.

Lisää mausteet, huuhdellut ja valutetut pavut ja valutettu ananas.

Levitä jauheliha-papuseos öljytyn uunivuoan pohjalle. Lisää päälle murennetut maissilastut ja juustoraaste.

Paista jauheliha-nachopaistosta 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Hyväksy evästeet

YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.

Youtube video placeholder
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »