


Jauheliha-nachopaistos
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Jauheliha-nachopaistos on maailman helpoin illanistujaisruoka. Riittää, kun osaat paistaa jauhelihan! Nachopaistoksesta riittää syötävää neljälle nälkäiselle.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
rypsiöljyä
1 1/2 tl
oreganoa
1 tl
suolaa
1/4 tl
cayennepippuria (tai tabascoa)
285 g
ruskeita papuja (säilöttyjä kidneypapuja)
139 g
ananasta (paloina)
150 g
maissilastuja (karkeaksi murusteltuna)
100 g
juustoa (raastettuna, esim cheddar)
Jauheliha-nachopaistos – ohje:
- Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.
- Kuori ja silppua sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista se kauniin väriseksi.
- Lisää mausteet, huuhdellut ja valutetut pavut ja valutettu ananas.
- Levitä jauheliha-papuseos öljytyn uunivuoan pohjalle. Lisää päälle murennetut maissilastut ja juustoraaste.
- Paista jauheliha-nachopaistosta 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.
Vinkki!
Ota talteen myös suositun nachopellin ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat