Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jauheliha-nachopaistos

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Jauheliha-nachopaistos on maailman helpoin illanistujaisruoka. Riittää, kun osaat paistaa jauhelihan! Nachopaistoksesta riittää syötävää neljälle nälkäiselle.

11.4.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
rypsiöljyä
1 1/2 tl
oreganoa
1 tl
suolaa
1/4 tl
cayennepippuria (tai tabascoa)
285 g
ruskeita papuja (säilöttyjä kidneypapuja)
139 g
ananasta (paloina)
150 g
maissilastuja (karkeaksi murusteltuna)
100 g
juustoa (raastettuna, esim cheddar)

Jauheliha-nachopaistos – ohje:

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Kuori ja silppua sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista se kauniin väriseksi.
  3. Lisää mausteet, huuhdellut ja valutetut pavut ja valutettu ananas.
  4. Levitä jauheliha-papuseos öljytyn uunivuoan pohjalle. Lisää päälle murennetut maissilastut ja juustoraaste.
  5. Paista jauheliha-nachopaistosta 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Vinkki!

Ota talteen myös suositun nachopellin ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt