Maku

Jauheliha-nachopaistos

30 min
3
0

Jauheliha-nachopaistos

GL
MU
0
3
Jauheliha-nachopaistos on maailman helpoin illanistujaisruoka. Riittää, kun osaat paistaa jauhelihan! Nachopaistoksesta riittää syötävää neljälle nälkäiselle.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gjauhelihaa
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 1/2 tloreganoa
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlcayennenpippuria (tai tabascoa)
  • 285 gruskeita papuja (säilöttyjä kidneypapuja)
  • 139 gananasta (paloina)
  • 150 gmaissilastuja (karkeaksi murusteltuna)
  • 100 gjuustoa (raastettuna, esim cheddar)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.

Kuori ja silppua sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista se kauniin väriseksi.

Lisää mausteet, huuhdellut ja valutetut pavut ja valutettu ananas.

Levitä jauheliha-papuseos öljytyn uunivuoan pohjalle. Lisää päälle murennetut maissilastut ja juustoraaste.

Paista jauheliha-nachopaistosta 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä