3(13)
Jauheliha-nachopaistos
Gluteeniton
Munaton
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Jauheliha-nachopaistos on maailman helpoin illanistujaisruoka. Riittää, kun osaat paistaa jauhelihan! Nachopaistoksesta riittää syötävää neljälle nälkäiselle.
11.4.2014
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
400 gjauhelihaa
1 kplsipulia
1 kplvalkosipulinkynttä
1 rklrypsiöljyä
1 1/2 tloreganoa
1 tlsuolaa
1/4 tlcayennenpippuria (tai tabascoa)
285 gruskeita papuja (säilöttyjä kidneypapuja)
139 gananasta (paloina)
150 gmaissilastuja (karkeaksi murusteltuna)
100 gjuustoa (raastettuna, esim cheddar)

Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.

Kuori ja silppua sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista se kauniin väriseksi.

Lisää mausteet, huuhdellut ja valutetut pavut ja valutettu ananas.

Levitä jauheliha-papuseos öljytyn uunivuoan pohjalle. Lisää päälle murennetut maissilastut ja juustoraaste.

Paista jauheliha-nachopaistosta 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Hyväksy evästeet

YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.

Youtube video placeholder
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo