


Jarmon marjaisa suklaakakku
1 h 15 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 45 min
Reseptin ainekset
12 kpl
170 g
munaa (ilman kuoria)
85 g
sokeria
50 g
hunajaa (appelsiininkukka)
50 g
mantelijauhetta
80 g
vehnäjauhoja
15 g
kaakaojauhetta (Valrhona)
5 g
leivinjauhetta
80 g
kuohukermaa
60 g
voita
37 g
tummaa suklaata (manjari 64 %, Valrhona)
33 g
kirsikkaviiniä (Kirsch)
50 g
kuivattuja karpaloita
12 g
mansikoita (pakastekuivattuja)
- Voitele 1,2 litran vetoinen kakkuvuoka ja jauhota se.
- Sekoita munat, hunaja ja sokeri keskenään. Lisää seokseen mantelijauhe ja siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe kumilastalla sekoittaen.
- Sulata voi ja paloiteltu suklaa miedolla lämmöllä pinnoitetussa kattilassa. Lisää voi-suklaaseos sekä kuohukerma taikinan joukkoon. Lisää kirsikkalikööri ja kuivatut marjat taikinan joukkoon.
- Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista sitä 160-asteisessa uunissa kiertoilmatoiminnolla 45 minuuttia.
- Anna suklaakakun jäähtyä paiston jälkeen vuoassaan noin 15 minuuttia ja käännä se sen jälkeen uuniritilän päälle ja nosta vuoka kevyesti takaisin suklaakakun päälle. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat