Kotivinkki

Japanilainen munakasrulla eli tamagoyaki – sopiviksi suupaloiksi leikattu herkku on kuin luotu jaettavaksi

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Japanilainen munakasrulla on maukas pikkusuolainen. Rullalle kääräistyn tamagoyakin jujuna on, että se paistuu mehukkaaksi kerros kerrallaan. Makuun tuovat oman lisänsä kanafondi sekä pieni määrä sokeria.
KA
MA
0
0
Julkaistu: 6.5.2020


Ainekset (20 palaa)

Munakas

  • 4munaa
  • 3 rklvettä
  • 1 rklkanafondia
  • 2 tlsokeria
  • ½ tlsuolaa
  • 1pieni porkkana
  • 2kevätsipulia

Paistamiseen

  • 1 rklrypsiöljyä
Tulosta

Japanilainen munakasrulla valmistetaan näin:

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää vesi, fondi, sokeri ja suola.
  2. Kuori ja leikkaa porkkana pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipulit. Sekoita porkkanat ja kevätsipulit munakasseokseen.
  3. Kuumenna iso pinnoitettu paistinpannu ja levitä pannulle öljyä. Kaada munakasmassaa ohut kerros pannulle. Kun pinta on hyytynyt, rullaa munakas lastan avulla. Siirrä rulla takaisin pannun toiseen reunaan.
  4. Kaada toinen ohut kerros munakasta pannulle, niin että massa ottaa kiinni rullan reunaan. Anna hyytyä ja rullaa jälleen. Voit jatkaa näin kasvattamalla rullan kokoa tai paistaa toisen pienemmän rullan.
  5. Nosta rulla leivinpaperin päälle ja kiedo se paperiin. Laita jääkaappiin jäähtymään 15 minuutiksi. Leikkaa rulla noin 3 sentin paloiksi.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »