0(0)
Japanilainen munakasrulla eli tamagoyaki – sopiviksi suupaloiksi leikattu herkku on kuin luotu jaettavaksi
Maidoton
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Japanilainen munakasrulla on maukas pikkusuolainen. Rullalle kääräistyn tamagoyakin jujuna on, että se paistuu mehukkaaksi kerros kerrallaan. Makuun tuovat oman lisänsä kanafondi sekä pieni määrä sokeria.
6.5.2020
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
20 palaa
Munakas
4munaa
3 rklvettä
1 rklkanafondia
2 tlsokeria
½ tlsuolaa
1pieni porkkana
2kevätsipulia
Paistamiseen
1 rklrypsiöljyä

Tamagoyaki -japanilainen munakasrulla – ohje:

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää vesi, fondi, sokeri ja suola.
  2. Kuori ja leikkaa porkkana pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipulit. Sekoita porkkanat ja kevätsipulit munakasseokseen.
  3. Kuumenna iso pinnoitettu paistinpannu ja levitä pannulle öljyä. Kaada munakasmassaa ohut kerros pannulle. Kun pinta on hyytynyt, rullaa munakas lastan avulla. Siirrä rulla takaisin pannun toiseen reunaan.
  4. Kaada toinen ohut kerros munakasta pannulle, niin että massa ottaa kiinni rullan reunaan. Anna hyytyä ja rullaa jälleen. Voit jatkaa näin kasvattamalla rullan kokoa tai paistaa toisen pienemmän rullan.
  5. Nosta rulla leivinpaperin päälle ja kiedo se paperiin. Laita jääkaappiin jäähtymään 15 minuutiksi. Leikkaa tamagoyakirulla noin 3 sentin paloiksi.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.