Maku

Itämainen suppilovahverosoppa

45 min
GL
KA
LA
MA
MU
4.05
2


 

Tulosta
Teksti Marita Joutjärvi

Ainekset (4 annosta)

  • 10 dlsuppilovahveroita
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklcurrytahnaa
  • 1 kplsipulia
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 4 dlvettä
  • 2 kplkasvisliemikuutiota
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 1/2 tlbasilikaa
  • 1 1/2 rklsoijakastiketta
  • 4 dlkookosmaitoa

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Kääntele halkaistuja suppilovahveroita ensin kattilan pohjalla. Kun enin neste on haihtunut lisää öljyloraus, currytahna ja hienonnetut sipulit, kääntele hetki.

Kaada mukaan tomaattimurska ja vesi. Lisää liemikuutiot sekä pippuri ja anna hautua noin 30 minuuttia.

Lisää mukaan loput mausteet ja kookosmaito. Anna hautua vielä hetki.

Tarkista maku.

MITÄ PIDIT?
4.05