Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ihastuttavat intialaiset pyörykät sisältävät paneer-juustoa, kookoskermaa – ja edellisen päivän tähdeperunat!

30 min

Jäikö tähteeksi perunoita? Pyöräytä niistä, paneer-juustosta ja intialaisista mausteista huippumaukkaat pyörykät.

15.4.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
keitettyjä perunoita
1 pkt (225 g)
paneer-juustoa
2 rkl
maissitärkkelysjauhoja
1 rkl
sitruunanmehua
1 rkl
garam masalaa
1 tl
jauhettua inkivääriä tai 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 tl
suolaa
¼ tl
jauhettua chiliä
Kastike
1 prk (500 g)
paseerattua tomaattia
1 prk (250 g)
kookoskermaa
2–3 rkl
tandooritahnaa
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
Lisäksi
1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna

Intialaiset perunapyörykät – ohje:

  1. Raasta perunat ja juusto raastimen karkealla terällä.
  2. Sekoita kulhossa kaikki pyöryköiden ainekset.
  3. Muotoile seoksesta pyöryköitä leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  4. Tee kastike pyöryköiden kypsyessä. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset paistokasariin. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
  5. Upota paistetut pyörykät kastikkeeseen. Viimeistele korianterilla.
  6. Tarjoa esimerkiksi basmatiriisin kanssa.

Vinkki!

Jos haluat pyöryköille raikkaan ja ihanasti terävän inkiväärin maun, käytä inkiväärijauheen sijaan tuoretta inkivääriä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt