Kotivinkki

Ihanan makea pihlajanmarjaleipä

2 h 30 min
3
0

Helppotekoinen pihlajanmarjaleipä tarjoillaan voin ja teekupposen kanssa iltapalaksi. Leipä maistuu sopivasti makealta, sillä taikinaan on lisätty päärynää ja siirappia. Kun lisäät päärynää myös paloina, saat leipään kivan hedelmäisen maun ja rakennetta.
Tulosta
Kuvat Arto Vuohelainen

Ainekset (2 leipää )

  • 2 dlpihlajanmarjoja
  • 2 dlvettä keittämiseen
  • 4 dlvettä
  • 30 gtuorehiivaa
  • ½ rklpsylliumia
  • 8–9 dlvehnäjauhoja
  • 2keskikoista päärynää raasteena
  • 1pieni päärynä kuutioina
  • 1 rklsuolaa
  • 1 dlsiirappia
  • 2 dlkaurajauhoja
  • 1 dlhasselpähkinöitä
  • 2 rklöljyä

Tee näin

2 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN2 h
MITÄ PIDIT?
3