Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hurmaava, helppo valkosuklaajuustokakku ilman liivatetta

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Rapea pohja, aavistus limen makua ja tuoreita marjoja − aah! Helppo valkosuklaajuustokakku onnistuu ilman liivatetta ja sen voi pyöräyttää pari tuntia ennen vieraiden saapumista.

Reseptin ainekset
n. 8 annosta
Keksipohja
250 g
digestivekeksejä
100 g
huoneenlämpöistä voita
Valkosuklaatäyte
300 g
valkosuklaata
1 ½ dl
kuohukermaa
250 g
mascarponea tai maustamatonta tuorejuustoa
1
lime
Valkosuklaajuustokakun koristeeksi
tuoreita mansikoita tai muita kauden marjoja

Helppo valkosuklaajuustokakku ilman liivatetta – ohje:

  1. Paloittele keksit monitoimikoneen kulhoon ja laita sekaan voi. Jauha tasaiseksi massaksi. Vuoraa noin 26-senttisen irtoreunavuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksiseos pohjalle. Nosta viileään.
  2. Paloittele suklaa pienemmäksi. Kuumenna kerma kattilassa, nosta pois liedeltä ja sekoita suklaa joukkoon.
  3. Kumoa mascarpone kulhoon ja vatkaa sekaan suklaaseos, mieluiten sähkövatkaimella. Raasta hyvin pestyn limen kuori lautaselle. Sekoita osa siitä täytteeseen. Levitä seos keksipohjan päälle ja nosta valkosuklaajuustokakku viileään vähintään pariksi tunniksi.
  4. Koristele valkosuklaajuustokakku mansikoilla ja lopulla limekuoriraasteella juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt