Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hunajaiset jänisfileet balsamikastikkeella

40 min
18.7.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
640 g
jänistä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 rkl
voita
250 g
siitakesieniä
4 rkl
hunajaa
Balsamikastike
6 kpl
siitakesieniä
2 kpl
salottisipulia
1/3 kpl
purjoa
100 g
juuriselleriä
1 rkl
voita
7 dl
lihalientä
3 1/2 rkl
balsamiviinietikkaa

Valmista ensin kastike. Puhdista ja paloittele kasvikset ja paista ne voissa kattilassa. Lisää jänis- tai lihaliemi sekä viinietikka. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes puolet nesteestä on haihtunut.

Siivilöi vihannekset pois ja suurusta kastike paksummaksi jos haluat.

Hiero fileisiin suolaa ja pippuria. Ruskista lihat voissa kuumalla pannulla kolmisen minuuttia. Kiedo lihat alumiinifolioon ja anna niiden vetäytyä nelisen minuuttia.

Paista sienet voissa ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Avaa foliokäärö ja voitele fileiden pinta kevyesti hunajalla. Kuumenna niitä uunin grillissä muutama minuutti.

Leikkaa hunajaiset jänisfileet poikittain, aseta viipaleet lämmitetyille lautasille, kaada ympärille kastike ja koristele paistetuille sienillä. Lopuksi pyöräytä päälle ripaus pippuria pippurimyllystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt