


Hunajaiset jänisfileet balsamikastikkeella
Valmista ensin kastike. Puhdista ja paloittele kasvikset ja paista ne voissa kattilassa. Lisää jänis- tai lihaliemi sekä viinietikka. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes puolet nesteestä on haihtunut.
Siivilöi vihannekset pois ja suurusta kastike paksummaksi jos haluat.
Hiero fileisiin suolaa ja pippuria. Ruskista lihat voissa kuumalla pannulla kolmisen minuuttia. Kiedo lihat alumiinifolioon ja anna niiden vetäytyä nelisen minuuttia.
Paista sienet voissa ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Avaa foliokäärö ja voitele fileiden pinta kevyesti hunajalla. Kuumenna niitä uunin grillissä muutama minuutti.
Leikkaa hunajaiset jänisfileet poikittain, aseta viipaleet lämmitetyille lautasille, kaada ympärille kastike ja koristele paistetuille sienillä. Lopuksi pyöräytä päälle ripaus pippuria pippurimyllystä.