Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nam, mikä hämäys! Huijarin Tikka Masala on herkullinen "mutkat suoraksi" -versio suosikkiannoksesta

25 min

Huijarin tikka masala on ruokakirjailija Outi Väisäsen nopea versio lähinepalilaisen suosikkiannoksesta. ”Nimi tulee siitä, että resepti on kaukana alkuperäisestä – väri muistuttaa koulun nakkikastiketta”, Outi kertoo. Tähän ruokaan rakastuvat aikuisten lisäksi myös lapset!

1.10.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kookosmaitoa
100 g
cashewpähkinöitä
500 g
kypsiä tomaatteja
4 cm:n pala
inkivääriä
2
valkosipulinkynttä
1 rku
korianteria
2 rkl
tomaattipyreetä
1 rkl
(fariini)sokeria
1 tl
suolaa
2 tl
garam masalaa
1 tl
kurkumaa
1 pkt (250 g)
tofua
1 rkl
kookos- tai rypsiöljyä
basmatiriisiä
cashewpähkinöitä
(srirachakastiketta)

Huijarin Tikka Masala valmistetaan näin:

  1. Laita kookosmaito ja cashewpähkinät tehosekoittimeen ja soseuta samettiseksi.
  2. Leikkaa tomaateista kannat. Lisää tomaatit tehosekoittimeen. Kuori ja paloittele inkivääri ja valkosipuli tehosekoittimeen. Lisää puolet korianterista varsineen, säästä loput viimeistelyyn.
  3. Lisää tomaattipyree, sokeri, suola, 1 tl garam masalaa ja kurkuma. Soseuta kastike.
  4. Puristele tofua käsin niin, että ylimääräinen vesi valuu pois. Kuutioi tofu. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista tofun pinta. Lisää 1 tl garam masalaa.
  5. Lisää kastike pannuun ja kiehauta. Tarjoa riisin, pähkinöiden, korianterin ja halutessasi srirachakastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt