Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helpot suklaatryffelit – nämä joulukarkit viedään käsistä!

Helpot suklaatryffelit saavat herkullisen makunsa kahdesta erilaisesta suklaasta. Aikuisten karkit voi maustaa lorauksella punssia tai konjakkia. Seos on valmis jääkaappiin 10 minuutissa!

4.12.2018
Reseptin ainekset
noin 30 kpl
50 g
voita
100 g
maitosuklaata
200 g
tummaa suklaata
2 dl
vispikermaa
½ dl
sokeria
3 rkl
appelsiinimehua, punssia tai konjakkia
Pinnalle
pähkinärouhetta ja/tai hedelmäkarkkirouhetta

Helpot suklaatryffelit – ohje:

  1. Ota voi huoneenlämpöön ja paloittele se. Paloittele suklaat.
  2. Kiehauta kerma kattilassa ja keitä hiljalleen noin 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä.
  3. Lisää kermaan sokeri, paloiteltu voi ja suklaa. Sekoita joukkoon appelsiinimehu tai alkoholi.
  4. Laita seos jähmettymään jääkaappiin 2 tunniksi.
  5. Muotoile massasta pieniä palloja ja kierittele ne pähkinä- tai karkkirouheessa.
  6. Laita jokainen suklaatryffeli omaan paperiseen karkkivuokaansa.

Vinkki!

Suklaatryffeleiden pyörittäminen onnistuu ohuilla muovihanskoilla. Jos massa alkaa liikaa lämmetä ja sulaa muotoilun aikana, laita massa välillä jääkaappiin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt