


Kalaton ceviche
Herkkusieniceviche – kirpeän raikas alkuruoka valmistetaan helposti sienistä
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Ceviche on raikas alkupalaherkku, joka perinteisesti valmistetaan kalasta limen mehulla kypsyttämällä. Kiinteämaltoinen herkkusieni korvaa kalan vegaanisessa cevichessä erinomaisesti.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 rs (200 g)
herkkusieniä
1
pieni punasipuli
½
fenkoli
1–2
valkosipulinkynttä
1–2
kevätsipulia
1
jalapeno
3 rkl
oliiviöljyä
2
limen mehu
1
sitruunan mehu
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
½ tl
sokeria
Herkkusieniceviche – ohje:
- Puhdista ja hienonna sienet. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulit. Hienonna tai suikaloi fenkoli. Hienonna kevätsipulit.
- Halkaise jalapeno, poista siemenet ja kanta ja hienonna jalapeno.
- Sekoita öljy, sitrusmehut ja mausteet kulhossa. Lisää herkkusienet, fenkolit, sipulit ja jalapenot. Sekoita ja anna maustua vähintään tunnin ajan.
Vinkki!
Voit tarjota cevichen kanssa myös kasvipohjaista fraichea. Huomaa, että kaikki kaurapohjaiset tuotteet eivät ole gluteenittomia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat