Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kalaton ceviche

Herkkusieniceviche – kirpeän raikas alkuruoka valmistetaan helposti sienistä

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Ceviche on raikas alkupalaherkku, joka perinteisesti valmistetaan kalasta limen mehulla kypsyttämällä. Kiinteämaltoinen herkkusieni korvaa kalan vegaanisessa cevichessä erinomaisesti.

19.11.2024
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 rs (200 g)
herkkusieniä
1
pieni punasipuli
½
fenkoli
1–2
valkosipulinkynttä
1–2
kevätsipulia
1
jalapeno
3 rkl
oliiviöljyä
2
limen mehu
1
sitruunan mehu
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
½ tl
sokeria

Herkkusieniceviche – ohje:

  1. Puhdista ja hienonna sienet. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulit. Hienonna tai suikaloi fenkoli. Hienonna kevätsipulit.
  2. Halkaise jalapeno, poista siemenet ja kanta ja hienonna jalapeno.
  3. Sekoita öljy, sitrusmehut ja mausteet kulhossa. Lisää herkkusienet, fenkolit, sipulit ja jalapenot. Sekoita ja anna maustua vähintään tunnin ajan.

Vinkki!

Voit tarjota cevichen kanssa myös kasvipohjaista fraichea. Huomaa, että kaikki kaurapohjaiset tuotteet eivät ole gluteenittomia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt