Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pannulle ja pöytään – simppeli herkkusieni-gnocchipannu on arkiviikon parasta pikaruokaa

20 min

Herkkusieni-gnocchipannu syntyy helposti ja nopeasti valmiista gnoccheista, ruskeista herkku­sienistä, pinaatista ja mausteista. Kruunaa arkiherkku repimällä annosten päälle mozzarellaa.

22.3.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
ruskeita herkkusieniä
1
keltasipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
500 g
perunagnoccheja
50 g
pinaattia
1
luomusitruunan kuori
2 rkl
sitruunan mehua
1 rkl
hunajaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 pkt (125 g)
mozzarellaa

Herkkusieni-gnocchipannu – ohje:

  1. Puhdista herkkusienet ja viipaloi ne. Hienonna sipulit. Paista sieniä rypsiöljyssä, kunnes niistä irronnut neste on haihtunut.
  2. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää gnocchit ja jatka paistamista, kunnes ne ovat saat pintaansa hieman väriä ja ovat pehmenneet sisältä. Lisää pinaatti ja jatka kypsennystä vielä hetki.
  3. Purista sitruunan mehu ja raasta kuori. Lisää ne pannulle. Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Revi mozzarellaa valmiin herkkusieni-gnocchipannun pinnalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt