


Pannulle ja pöytään – simppeli herkkusieni-gnocchipannu on arkiviikon parasta pikaruokaa
20 min
Herkkusieni-gnocchipannu syntyy helposti ja nopeasti valmiista gnoccheista, ruskeista herkkusienistä, pinaatista ja mausteista. Kruunaa arkiherkku repimällä annosten päälle mozzarellaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
ruskeita herkkusieniä
1
keltasipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
500 g
perunagnoccheja
50 g
pinaattia
1
luomusitruunan kuori
2 rkl
sitruunan mehua
1 rkl
hunajaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 pkt (125 g)
mozzarellaa
Herkkusieni-gnocchipannu – ohje:
- Puhdista herkkusienet ja viipaloi ne. Hienonna sipulit. Paista sieniä rypsiöljyssä, kunnes niistä irronnut neste on haihtunut.
- Kuullota sipuleita pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää gnocchit ja jatka paistamista, kunnes ne ovat saat pintaansa hieman väriä ja ovat pehmenneet sisältä. Lisää pinaatti ja jatka kypsennystä vielä hetki.
- Purista sitruunan mehu ja raasta kuori. Lisää ne pannulle. Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Revi mozzarellaa valmiin herkkusieni-gnocchipannun pinnalle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat