Kotivinkki

Pannulle ja pöytään – simppeli herkkusieni-gnocchipannu on arkiviikon parasta pikaruokaa

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Herkkusieni-gnocchipannu syntyy helposti ja nopeasti valmiista gnoccheista, ruskeista herkku­sienistä, pinaatista ja mausteista. Kruunaa arkiherkku repimällä annosten päälle mozzarellaa.
KA
0
1
Julkaistu: 22.3.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 400 gruskeita herkkusieniä
  • 1keltasipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 500 gperunagnoccheja
  • 50 gpinaattia
  • 1luomusitruunan kuori
  • 2 rklsitruunan mehua
  • 1 rklhunajaa
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 1 pkt (125 g)mozzarellaa
Tulosta

Herkkusieni-gnocchipannu valmistuu näin:

  1. Puhdista herkkusienet ja viipaloi ne. Hienonna sipulit. Paista sieniä rypsiöljyssä, kunnes niistä irronnut neste on haihtunut.
  2. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä ­muutama minuutti. Lisää gnocchit ja jatka paistamista, kunnes ne ovat saat pintaansa hieman väriä ja ovat pehmenneet sisältä. ­Lisää pinaatti ja jatka kypsennystä vielä ­­hetki.
  3. Purista sitruunan mehu ja raasta kuori. ­Lisää ne pannulle. Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Revi mozzarellaa valmiin herkkusieni-gnocchipannun pinnalle.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Lisää ruokainspiraatiota arkeen! Osta Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin suosittu Samassa liemessä -keittokirja Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU

1 kommentti