Pannulle ja pöytään – simppeli herkkusieni-gnocchipannu on arkiviikon parasta pikaruokaa
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Herkkusieni-gnocchipannu syntyy helposti ja nopeasti valmiista gnoccheista, ruskeista herkkusienistä, pinaatista ja mausteista. Kruunaa arkiherkku repimällä annosten päälle mozzarellaa.
KA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 22.3.2021

Pannulle ja pöytään – simppeli herkkusieni-gnocchipannu on arkiviikon parasta pikaruokaa
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 400 gruskeita herkkusieniä
- 1keltasipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 2 rklrypsiöljyä
- 500 gperunagnoccheja
- 50 gpinaattia
- 1luomusitruunan kuori
- 2 rklsitruunan mehua
- 1 rklhunajaa
- ½ tlsuolaa
- ¼ tlmustapippuria
- 1 pkt (125 g)mozzarellaa
Herkkusieni-gnocchipannu valmistuu näin:
- Puhdista herkkusienet ja viipaloi ne. Hienonna sipulit. Paista sieniä rypsiöljyssä, kunnes niistä irronnut neste on haihtunut.
- Kuullota sipuleita pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää gnocchit ja jatka paistamista, kunnes ne ovat saat pintaansa hieman väriä ja ovat pehmenneet sisältä. Lisää pinaatti ja jatka kypsennystä vielä hetki.
- Purista sitruunan mehu ja raasta kuori. Lisää ne pannulle. Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Revi mozzarellaa valmiin herkkusieni-gnocchipannun pinnalle.

Vartissa valmis tomaattikastike ja perunagnocchit
Kotivinkki

Kermainen pinaatti-herkkusienipasta
Maku

Tomaatti-herkkusienipasta
Kotivinkki

One pot -kasvispasta
Maku

Herkkusienisiivet – aloita naposteltavien uusi aikakausi ja testaa helpot vegewingsit
Meillä kotona

Pirteämpi spagetti! Paprikapasta saa syvän makunsa paahdetuista paprikoista ja cashewpähkinöistä
Kotivinkki

Sehän onkin pottu! Uuniperunaburgeri haastaa perinteisen hampparin – sujauta helpon purilaisen väliin valmis kasvispihvi ja lusikkakaupalla tsatsikia
Kotivinkki

Nachoja? Ei, vaan kukkakaalia! Kukkakaalinachopelti syntyy ilman maissilastuja mutta taltuttaa kovemmankin luokan texmex-himon
Kotivinkki