4,5(6)
Helppo mustikkapiirakka
laktoositon
maidoton
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Helppo mustikkapiirakka leivotaan valmiista murotaikinasta. Mustikat sidotaan täytteeksi perunajauhoilla. Tarjoa helppo mustikkapiirakka kermavaahdon tai jäätelön kanssa.
Julkaistu 25.7.2005
Maku
Reseptin ainekset 8 annosta
400 gmurotaikinaa (pakaste)
5 dlmustikoita
2 rklperunajauhoja
1 dlsokeria

Helppo mustikkapiirakka – ohje:

Kauli mustikkapiirakan pohjan murotaikina levyksi ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita sokeri ja perunajauhot marjoihin.

Kaada seos taikinan päälle vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Vinkki!

Tarjoa mustikkapiirakka kermavaahdon ja lakkojen kanssa jälkiruokana tai kahvipöydässä.

Kommentoi »