Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kesäpäivän klassikko

Helppo mustikkapiirakka – kardemumma täydentää ihanasti mustikoiden makua

45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min

Helppo mustikkapiirakka tehdään murotaikinasta, joka maustetaan kardemummalla. Kun yhdistät pohjaan simppelin mustikkatäytteen, maku on ihan kuin mummolasta!

15.7.2025
Reseptin ainekset
8 annosta
100 g
voita tai leivontamargariinia
¾ dl
sokeria
1
muna
2½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
jauhettua kardemummaa
Täyte
400 g
mustikoita
1½ rkl
perunajauhoja
1 dl
sokeria

Helppo mustikkapiirakka – ohje:

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna.
  2. Yhdistä kuivat aineet ja lisää voi-sokeriseokseen.
  3. Painele taikina jauhotetuin käsin piirakkavuoan (ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.
  4. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa ja kaada pohjan päälle.
  5. Paista mustikkapiirakkaa 200-asteisessa uunissa keskitasolla 25–30 min.

Vinkit!

  • Oikaise käyttämällä pakastealtaan valmista murotaikinapohjaa.
  • Katso myös ikisuosittu mustikkapiirakka, joka leivotaan murotaikinaan ja tuunataan ranskankermalla!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt