Maku

Helppo mustikkapiirakka

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Helppo mustikkapiirakka leivotaan valmiista murotaikinasta. Mustikat sidotaan täytteeksi perunajauhoilla. Tarjoa helppo mustikkapiirakka kermavaahdon tai jäätelön kanssa.
LA
MA
4.5
0
Julkaistu: 25.7.2005


Reseptin ainekset (8 annosta)

  • 400 gmurotaikinaa (pakaste)
  • 5 dlmustikoita
  • 2 rklperunajauhoja
  • 1 dlsokeria
Tulosta

Helppo mustikkapiirakka – ohje:

Kauli mustikkapiirakan pohjan murotaikina levyksi ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita sokeri ja perunajauhot marjoihin.

Kaada seos taikinan päälle vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Vinkki!

Tarjoa mustikkapiirakka kermavaahdon ja lakkojen kanssa jälkiruokana tai kahvipöydässä.

Kommentoi »