Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo mangojuustokakku

Helppo mangojuustokakku valmistuu ilman uunia. Raikkaan ja täyteläisen kakun täytteessä yhdistyvät vaniljajogurtti, tuorejuusto ja kerma. Mangoa lisätään hedelmäviipaleiden ja -mehun muodossa.

17.6.2010
Reseptin ainekset
Pohja
200 g
digestivekeksejä
100 g
voita tai margariinia
Täyte
8
liivatelehteä
1 prk
mangoviipaleita tai 1 kypsä mango
2 dl
vaniljajogurttia
250 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 dl
kuohu- tai vispikermaa
1 dl
sokeria
1 dl
mango- tai mango-appelsiinimehua
Pinnalle
4 dl
mango- tai mango-appelsiinimehua
2 dl
hyytelösokeria

Helppo mangojuustokakku valmistuu näin:

  1. Murskaa digestivekeksit ja sekoita niiden joukkoon pehmeä voi tai margariini.
  2. Vuoraa irtoreunainen, tasapohjainen vuoka tuorekelmulla.
  3. Levitä digistive-rasvaseos vuoan pohjalle ja painele se tasaiseksi.
  4. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
  5. Kaada säilykemangoista neste pois. Soseuta mango ja sekoita sose tuorejuustoon.
  6. Sekoita vaniljajogurtti ja sokeri mangoseokseen.
  7. Vaahdota kerma ja sekoita se mangososeeseen.
  8. Kuumenna 1/2 dl mangolientä ja liuota pehmenneet liivatteet siihen.
  9. Anna liivateseoksen jäähtyä ja sekoita se sitten ohuena nauhana mangoseokseen.
  10. 10
    Kaada seos vuokaan ja nosta kakku hyytymään jääkaappiin ainakin kuudeksi tunniksi.
  11. 11
    Kuumenna mangomehu kattilassa. Lisää hyytelösokeri ja sekoita.
  12. 12
    Levitä kädenlämpöiseksi jäähtynyt sokeriliemi kakun pinnalle. Nosta kakku vielä jääkaappiin noin tunniksi.  

Hyytelökakun voi myös pakastaa kokonaisena.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt