


Helppo mangojuustokakku
Helppo mangojuustokakku valmistuu ilman uunia. Raikkaan ja täyteläisen kakun täytteessä yhdistyvät vaniljajogurtti, tuorejuusto ja kerma. Mangoa lisätään hedelmäviipaleiden ja -mehun muodossa.
Reseptin ainekset
Pohja
200 g
digestivekeksejä
100 g
voita tai margariinia
Täyte
8
liivatelehteä
1 prk
mangoviipaleita tai 1 kypsä mango
2 dl
vaniljajogurttia
250 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 dl
kuohu- tai vispikermaa
1 dl
sokeria
1 dl
mango- tai mango-appelsiinimehua
Pinnalle
4 dl
mango- tai mango-appelsiinimehua
2 dl
hyytelösokeria
Helppo mangojuustokakku valmistuu näin:
- Murskaa digestivekeksit ja sekoita niiden joukkoon pehmeä voi tai margariini.
- Vuoraa irtoreunainen, tasapohjainen vuoka tuorekelmulla.
- Levitä digistive-rasvaseos vuoan pohjalle ja painele se tasaiseksi.
- Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
- Kaada säilykemangoista neste pois. Soseuta mango ja sekoita sose tuorejuustoon.
- Sekoita vaniljajogurtti ja sokeri mangoseokseen.
- Vaahdota kerma ja sekoita se mangososeeseen.
- Kuumenna 1/2 dl mangolientä ja liuota pehmenneet liivatteet siihen.
- Anna liivateseoksen jäähtyä ja sekoita se sitten ohuena nauhana mangoseokseen.
- 10Kaada seos vuokaan ja nosta kakku hyytymään jääkaappiin ainakin kuudeksi tunniksi.
- 11Kuumenna mangomehu kattilassa. Lisää hyytelösokeri ja sekoita.
- 12Levitä kädenlämpöiseksi jäähtynyt sokeriliemi kakun pinnalle. Nosta kakku vielä jääkaappiin noin tunniksi.
Hyytelökakun voi myös pakastaa kokonaisena.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat