


Sitruuna-mustikkapiirakka
35 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 30 min
Sitruuna-mustikkapiirakka onnistuu jokaiselta. Edes taikinaan ei tarvitse edes koskea, sillä sen sekoitus ja levitys onnistuu lastalla!
Reseptin ainekset
8 annosta
Sitruuna-mustikkapiirakka
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1,5 dl
sokeria
2 tl
leivinjauhetta
1,5 tl
vaniljasokeria
3/4 dl
oliiviöljyä
2,5 dl
vettä
2,5 rkl
sitruunatahnaa (lemon curd) (maidoton)
5 dl
mustikoita
Sitruuna-mustikkapiirakka – ohje:
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää vesi, oliiviöljy ja sitruunatahna ja sekoitetaan nopeasti lastalla taikinaksi.
- Kaada taikina voideltuun vuokaan ja tasoita lastalla.
- Lisää päälle marjat ja paista sitruuna-mustikkapiirakkaa 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.
Mustikkasuut ihastuvat taatusti myös suosittuun mustikkapiirakkaamme, jonka täytteessä on mehevien marjojen lisäksi ranskankermaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat