Helpot suklaabrowniet

Ainekset (24–30 palaa)
- 200 gtummaa suklaata
- 250 gvoita
- 2 rklkaakaojauhetta
- 4 dlruokosokeria
- 3 dlvehnäjauhoja
- ½ tlleivinjauhetta
- 4 kplkananmunaa
- 1 dlsuolapähkinöitä
Näin teet helpot suklaabrowniet
1. Sulata paloiteltu suklaa ja voi paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
2. Sekoita kaakao, sokeri, jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää kulhoon suklaa-voisula ja sekoita. Lisää kananmunat. Sekoita hyvin.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun lasagnevuokaan (korkeintaan 20 x 30 cm). Ripottele pinnalle suolapähkinät. Paista suklaabrownieita uunin keskitasolla 150 asteessa 55–60 minuuttia. Anna jäähtyä.
4. Leikkaa suklaabrownie-levy noin 3–4 x 3–4 sentin kokoisiksi paloiksi.
Keitä avaamatonta kondensoitua maitotiivistettä kattilassa kiehuvassa vedessä 3-4 tuntia. Lusikoi purkkiin muodostunutta toffeekinuskia brownieiden päälle. Makuelämys on täydellinen, kun ripottelet pinnalle vielä sormisuolaa.
Katso myös: