Maku

Hellapoliisin mokkapalat – suosikkibloggaajan luottoresepti

35 min
KA
3.67
6

Hellapoliisin eli Kati Jaakosen rakkaalla reseptillä valmistuvat suloisen pehmeät mokkapalat! Torttulevy saa ylleen sekoitettavan kuorrutuksen, joka mehevöittää taikinalevyn superhyväksi.
Tulosta
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (25 palaa)

Hellapoliisin mokkapalat

  • 4 kplmunaa
  • 3 dlsokeria
  • 4 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 3/4 dlkaakaojauhetta
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1 dlrypsiöljyä (sulatettua voita tai margariinia)
  • 1 1/2 dlkevytmaitoa

Kuorrutus

  • 6 dltomusokeria
  • 4 rklvoita (sulatettua, tai margariinia)
  • 2 rklkaakaojauhetta
  • 5 rklkahvijuomaa (vahvaa)

Lisäksi

  • nonparelleja tai strösseleitä

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN15 min

Hellapoliisin mokkapalat valmistuvat näin:

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kääntele ne taikinaan vuorotellen rasvasulan ja maidon kanssa.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille (30 cm x 35 cm). Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  4. Valmista kuorrute. Mittaa kulhoon tomusokeri, sulatettu rasva, kaakaojauhe ja kahvijuoma. Sekoita kuorrutus vispilällä tasaiseksi tahnaksi. Levitä se lämpimän torttulevyn päälle nuolijaa apuna käyttäen.
  5. Ripottele mokkapalojen pinnalle nonparelleja tai strösseleitä.

Vinkki!

Haaveiletko elämäsi pehmeimmistä ja maukkaimmista mokkapaloista? Kurkkaa tämä huippusuosittu mokkapalaresepti!

MITÄ PIDIT?
3.67