Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hellapoliisin mokkapalat – suosikkibloggaajan luottoresepti

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Hellapoliisin eli Kati Jaakosen rakkaalla reseptillä valmistuvat suloisen pehmeät mokkapalat! Torttulevy saa ylleen sekoitettavan kuorrutuksen, joka mehevöittää taikinalevyn superhyväksi.

Reseptin ainekset
25 palaa
Hellapoliisin mokkapalat
4
munaa
3 dl
sokeria
4 ½ dl
vehnäjauhoja
¾ dl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
rypsiöljyä (sulatettua voita tai margariinia)
1 ½ dl
kevytmaitoa
Kuorrutus
6 dl
tomusokeria
4 rkl
voita (sulatettua, tai margariinia)
2 rkl
kaakaojauhetta
5 rkl
kahvijuomaa (vahvaa)
Lisäksi
nonparelleja tai strösseleitä

Hellapoliisin mokkapalat – ohje:

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kääntele ne taikinaan vuorotellen rasvasulan ja maidon kanssa.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille (30 cm × 35 cm). Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  4. Valmista kuorrute. Mittaa kulhoon tomusokeri, sulatettu rasva, kaakaojauhe ja kahvijuoma. Sekoita kuorrutus vispilällä tasaiseksi tahnaksi. Levitä se lämpimän torttulevyn päälle nuolijaa apuna käyttäen.
  5. Ripottele mokkapalojen pinnalle nonparelleja tai strösseleitä.

Vinkki!

Haaveiletko elämäsi pehmeimmistä ja maukkaimmista mokkapaloista? Kurkkaa tämä huippusuosittu mokkapalaohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt