Maku

Hedelmäsalaatti – värikäs ja raikas jälkiruoka

15 min
GL
KA
LA
MA
MU
VE
0
0

Hedelmäsalaatti on herkullinen päätös aterialle kuin aterialle. Lisäksi sen valmistaminen on äärimmäisen helppoa: valmista vain sokeriliemi, pilko hedelmät, sekoita – ja hedelmäsalaatti on valmis!
Tulosta
Kuvat Perinneruokaa prkl

Ainekset (6 annosta)

Hedelmäsalaatti

  • 0,5 kplcantaloupemelonia
  • 2 kplbanaania
  • 2 kplappelsiinia
  • 2 kplkiiviä
  • 2 kplnektariinia
  • 2 dlmansikoita
  • 0,5 dlvettä
  • 0,5 dlsokeria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Hedelmäsalaatti valmistuu näin:

  1. Kuumenna vettä ja sokeria, kunnes sokeri on täysin liuennut veteen. Anna jäähtyä.
  2. Halkaise cantaloupemeloni, lusikoi pois sisus, jossa siemenet ovat. Leikkaa pois kuoret ja paloittele hedelmä. 
  3. Kuori appelsiinit, banaanit ja kiivit ja paloittele ne.
  4. Pese nektariinit, poista kivet ja paloittele hedelmät.
  5. Sekoita hedelmät ja sokeriliemi. Tarjoile hedelmäsalaattisellaisenaan. 
MITÄ PIDIT?
0