


Hedelmäsalaatti on raikas päätös aterialle – tarjoile klassikkojälkkäri sellaisenaan tai kruunaa vaaleanpunaisella suklaavahdolla
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Hedelmäsalaatti on klasikkojälkiruoka, jota ei kannata unohtaa! Kokoa hedelmäsalaatti keltaisista hedelmistä ja viimeistele halutessasi juhlavaksi ruby-suklaavaahdolla. Sekä hedelmäsalaatin että vaahdon voi tehdä kätevästi valmiiksi jo tarjoilua edeltävänä päivänä ja koota annokset juuri ennen h-hetkeä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Hedelmäsalaatti
2
mangoa
4
passiohedelmää
1 rs
ananaskirsikoita
2 rkl
vahvaa minttua
Ruby-suklaavaahto
2 dl
vispikermaa
100 g
ruby-suklaata
(punaista geeliväriä)
Koristelu
ruby-suklaata
syötäviä kukkia
Hedelmäsalaatti valmistuu näin:
- Valmista ensin suklaavaahto. Kuumenna kerma kattilassa ja siirrä liedeltä sivuun. Paloittele suklaa kermaan. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut. Siirrä suklaaseos kulhoon ja jäähdytä jääkaapissa kylmäksi.
- Paloittele mango ja lusikoi passiohedelmistä sisus kulhoon. Irrota ananaskirsikoista lehdet ja lisää hedelmät salaattiin.
- Hienonna minttua mausteeksi. Lusikoi hedelmäsalaatti jälkiruokakulhoihin.
- Vaahdota kylmä suklaakerma ja lisää halutessasi pieni tippa geeliväriä. Pursota ruusukkeita hedelmäsalaatin päälle. Viimeistele jälkiruoat suklarouheella ja syötävillä kukilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat