Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hedelmäkupit

40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 15 min
14.9.2011
Reseptin ainekset
10 kpl
150 g
luumuja
150 g
kriikunoita
100 g
tuoretta aprikoosia
50 g
voita (sulatettuna)
1 dl
fariinisokeria
Taikina
200 g
voita
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
2 kpl
munaa
2 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
1/2 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
Lisäksi
2 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Halkaise ja paloittele hedelmät. Sekoita hedelmäpalojen joukkoon voisula ja fariinisokeri. Jaa seos uuninkestävien kahvikupin pohjalle. Tee taikina. Sulata voi. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Sekoita muna-sokerivaahtoon voisula ja jauhot vuorotellen. Lisää inkivääriraaste ja sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina hedelmäpalojen päälle. Kypsennä leivonnaisia 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kuppien koosta riippuen. Tarkista kypsyys puutikulla. Anna hedelmäkuppien jäähtyä hiukan. Sekoita ranskankerman joukkoon sokerit. Nauti hedelmäkuppileivonnaiset suoraan kupeista ranskankerman kanssa. •Älä pane kultakoristeisia kuppeja uuniin. •Joskus luumujen ja kriikunoiden kuori maistuu väkevältä. Halutessasi voit kuoria hedelmät.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt