Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ohrapuurosta sukeutuu superherkku, kun sen tuunaa hedelmillä – ota talteen helppo ohje!

1 h 35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 20 min

Hedelmäinen uunipuuro aloittaa aamun makoisasti. Viipaloi puuron päälle lempihedelmiäsi, kuten ananasta, päärynää, banaania ja rypäleitä. Nappaa helppo ohje!

1.2.2023
Reseptin ainekset
4–6 annosta
3 dl
rikottuja ohrasuurimoita
1,2 l
kauramaitoa
½ tl
suolaa
2 tl
kardemummaa
Lisäksi
voita tai margariinia vuokaan
1 l
hedelmiä pilkottuna ((ananas, mango, rypäleitä, banaania))
2 rkl
ruokosokeria

Hedelmäinen uunipuuro – ohje:

  1. Voitele uunivuoka. Mittaa suurimot, kauramaito, suola ja kardemumma vuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin tunti.
  2. Leikkaa hedelmät sopiviksi suupaloiksi. Nosta vuoka uunista ja lado hedelmät puuron pinnalle. Ripottele ruokosokeria hedelmille. Nosta vuoka takaisin uuniin vielä noin 20 minuutiksi.
  3. Tarjoa hedelmäinen uunipuuro lämpimänä joko kylmän maidon tai kauramaidon kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt