


Ohrapuurosta sukeutuu superherkku, kun sen tuunaa hedelmillä – ota talteen helppo ohje!
1 h 35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 20 min
Hedelmäinen uunipuuro aloittaa aamun makoisasti. Viipaloi puuron päälle lempihedelmiäsi, kuten ananasta, päärynää, banaania ja rypäleitä. Nappaa helppo ohje!
Reseptin ainekset
4–6 annosta
3 dl
rikottuja ohrasuurimoita
1,2 l
kauramaitoa
½ tl
suolaa
2 tl
kardemummaa
Lisäksi
voita tai margariinia vuokaan
1 l
hedelmiä pilkottuna ((ananas, mango, rypäleitä, banaania))
2 rkl
ruokosokeria
Hedelmäinen uunipuuro – ohje:
- Voitele uunivuoka. Mittaa suurimot, kauramaito, suola ja kardemumma vuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin tunti.
- Leikkaa hedelmät sopiviksi suupaloiksi. Nosta vuoka uunista ja lado hedelmät puuron pinnalle. Ripottele ruokosokeria hedelmille. Nosta vuoka takaisin uuniin vielä noin 20 minuutiksi.
- Tarjoa hedelmäinen uunipuuro lämpimänä joko kylmän maidon tai kauramaidon kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat