Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hasselbackan uuniomenat – lämpimät omput ja rapean suklainen kauramuru ovat vastustamaton yhdistelmä

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Hasselbackan uuniomenat ovat kuin se rakas kaura-omppupaistos, mutta vielä kauniimmassa muodossa. Suklainen muru tekee näistä omenoista superherkullisia!

20.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
4
omenaa (hapanta, isoa)
Muruseos
75 g
voita (pehmeää)
2 dl
kaurahiutaleita
1 dl
mantelirouhetta
1 dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
50 g
tummaa suklaata (rouhittuna)
Tarjoiluun
1 prk
vaniljakastiketta tai 1 litra vaniljajäätelöä

Hasselbackan uuniomenat – ohje:

  1. Poista omenoista siemenkota omenaporalla ja halkaise omenat.
  2. Leikkaa puolikkaiden kuperalle puolelle vieri viereen viiltoja niin, että viillot pysyvät kannassa kiinni.
  3. Nosta omenat voideltuun isoon uunivuokaan pienissä annosvuoissa.
  4. Sekoita muruseoksen aineet. Nosta muruseosta lusikalla omenoiden päälle ja työnnä seosta myös viiltojen väliin.
  5. Paista omenoita 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. Tarjoa hasselbackan uuniomenoiden kanssa vaniljakastiketta tai -jäätelöä.

Vinkki!

Kokeile välillä tumman suklaan tilalla valkosuklaata. Tarkkaile paistumista, ettei suklaa pala.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt