Hampurilaispihvi on burgerin tärkein osa – näin valmistat täydellisen mehevät pihvit!
{
Aktiivinen
Passiivinen
Hampurilaisen valmistus lähtee lihaisasta pihvistä. Hampurilaispihvi ei kaipaa mausteiksi kuin sipulia, sinappia, mustapippuria ja suolaa. Pihvimassaan ei tarvitse lisätä kananmunaa tai korppujauhoja.
MA
MU
3.9
Teksti
Julkaistu: 1.3.2018

Hampurilaispihvi on burgerin tärkein osa – näin valmistat täydellisen mehevät pihvit!
Reseptin ainekset (4 kpl)
- 1sipuli
- 500 gnaudan paistijauhelihaa (esim. rotukarjan jauhelihaa)
- 2 tlsinappia
- 1 tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
Hampurilaispihvit valmistuvat näin:
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Sekoita liha, sipulit ja mausteet kulhossa tasaiseksi massaksi.
- Muotoile jauhelihamassasta 4 noin sentin paksuista pihviä. Paina hampurilaispihvin keskelle kuoppa, jolloin pihvi pysyy tasaisena paistettaessa.
- Grillaa tai paista hampurilaispihvit kuumalla pannulla noin 8 minuuttia välillä käännellen.
- Tarjoa pihvit hampurilaissämpylöiden ja muiden täytteiden kanssa.

Pulled pork -burgerit savukyljestä
Maku

Grillimestarin hampurilainen
Maku

Flank steak -hampurilainen
Maku

Hampurilainen (Hamburger)
Maku

Mehukkuus kymppi – Juicy Lucy -hampurilaisesta tekee erityisen tuhti cheddartäyte ja itse pyöräytty pretzelsämpylä
Kotivinkki

Ketsuppi
Maku

Lohkoperunat ja makea chilidippi
Maku

Coleslaw – maukas ja mehevä kaalisalaatti
Maku

Täydellisen hampurilaisen salaisuus piilee täytteiden järjestyksessä! Näillä vinkeillä rakennat burgerin kuin ammattilainen