Hampurilaispihvi on burgerin tärkein osa – näin valmistat täydellisen mehevät pihvit!
{
Aktiivinen
Passiivinen
Hampurilaisen valmistus lähtee lihaisasta pihvistä. Hampurilaispihvi ei kaipaa mausteiksi kuin sipulia, sinappia, mustapippuria ja suolaa. Pihvimassaan ei tarvitse lisätä kananmunaa tai korppujauhoja.
MA
MU
3.9
Julkaistu 1.3.2018

Hampurilaispihvi on burgerin tärkein osa – näin valmistat täydellisen mehevät pihvit!
Reseptin ainekset (4 kpl)
- 1sipuli
- 500 gnaudan paistijauhelihaa (esim. rotukarjan jauhelihaa)
- 2 tlsinappia
- 1 tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
Hampurilaispihvit valmistuvat näin:
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Sekoita liha, sipulit ja mausteet kulhossa tasaiseksi massaksi.
- Muotoile jauhelihamassasta 4 noin sentin paksuista pihviä. Paina hampurilaispihvin keskelle kuoppa, jolloin pihvi pysyy tasaisena paistettaessa.
- Grillaa tai paista hampurilaispihvit kuumalla pannulla noin 8 minuuttia välillä käännellen.
- Tarjoa pihvit hampurilaissämpylöiden ja muiden täytteiden kanssa.

Pulled pork -burgerit savukyljestä
Maku

Grillimestarin hampurilainen
Maku

Flank steak -hampurilainen
Maku

Hampurilainen (Hamburger)
Maku

Mehukkuus kymppi – Juicy Lucy -hampurilaisesta tekee erityisen tuhti cheddartäyte ja itse pyöräytty pretzelsämpylä
Kotivinkki

Ketsuppi
Maku

Lohkoperunat ja makea chilidippi
Maku

Coleslaw – maukas ja mehevä kaalisalaatti
Maku

Täydellisen hampurilaisen salaisuus piilee täytteiden järjestyksessä! Näillä vinkeillä rakennat burgerin kuin ammattilainen