Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Halloumihodari

25 min

Mehevän juustoinen hodari täytetään grillatulla halloumilla, tuhdilla hapankaalisalaatilla ja raikkaalla tomaatti-sipulisalsalla. Täyteläistä ja maukasta halloumihodaria kannattaa kokeilla!

23.6.2014
Reseptin ainekset
6 annosta
Hapankaalisalaatti
400 g
hapankaalia
1 1/2 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 rkl
dijoninsinappia (karkeaa)
1/2 tl
suolaa
2 dl
rucolaa (hienonnettuna)
Tomaatti-sipulisalsa
125 g
kirsikkatomaattia
1/2 kpl
punasipulia
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
250 g
halloumijuustoa
1 rkl
rypsiöljyä
6 kpl
sämpylää

Kumoa hapankaali siivilään ja huuhtele kylmän juoksevan veden alla. Painele lusikalla enin neste pois. Kumoa kaali kasariin.

Lisää joukkoon ranskankerma, sinappi ja suola. Hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti. Tarkista maku. Kääntele joukkoon rucola.

Silppua salsan tomaatit ja sipuli. Yhdistä kulhossa ja mausta.

Leikkaa halloumi kuudeksi viipaleeksi ja sipaise pintaan öljyä. Grillaa juustoviipaleet nopeasti molemmin puolin.

Leikkaa sämpylät auki pitkältä sivulta. Lämmitä ne grillissä tai mikrossa. Täytä leivät kaalisalaatilla, halloumilla ja salsalla. Nauti heti.

* Jos pidät majoneesista, pursota sitä vielä lisäkastikkeeksi.   

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt