Maku

Halloumihodari

25 min
{
Aktiivinen25 min
Passiivinen
Mehevän juustoinen hodari täytetään grillatulla halloumilla, tuhdilla hapankaalisalaatilla ja raikkaalla tomaatti-sipulisalsalla. Täyteläistä ja maukasta halloumihodaria kannattaa kokeilla!
KA
4.83
0
Kuvat Timo Villanen


Ainekset (6 annosta)

Hapankaalisalaatti

  • 400 ghapankaalia
  • 1 1/2 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 1 rkldijoninsinappia (karkeaa)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 dlrucolaa (hienonnettuna)

Tomaatti-sipulisalsa

  • 125 gkirsikkatomaattia
  • 1/2 kplpunasipulia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 250 ghalloumijuustoa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 6 kplsämpylää
Tulosta

Kumoa hapankaali siivilään ja huuhtele kylmän juoksevan veden alla. Painele lusikalla enin neste pois. Kumoa kaali kasariin.

Lisää joukkoon ranskankerma, sinappi ja suola. Hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti. Tarkista maku. Kääntele joukkoon rucola.

Silppua salsan tomaatit ja sipuli. Yhdistä kulhossa ja mausta.

Leikkaa halloumi kuudeksi viipaleeksi ja sipaise pintaan öljyä. Grillaa juustoviipaleet nopeasti molemmin puolin.

Leikkaa sämpylät auki pitkältä sivulta. Lämmitä ne grillissä tai mikrossa. Täytä leivät kaalisalaatilla, halloumilla ja salsalla. Nauti heti.

* Jos pidät majoneesista, pursota sitä vielä lisäkastikkeeksi.   

MITÄ PIDIT?
4.83